Sve su rekli

Susjedi otkrili kakva je zapravo Lepa Brena: ''Upalio nam se alarm, a ona je odmah došla s nožem''

Lepa Brena (FOTO: Goran Jakus/PIXSELL) Lepa Brena (FOTO: Goran Jakus/PIXSELL) 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena (FOTO: Goran Jakus/PIXSELL) Viktor, Lepa Brena i Stefan (FOTO: Instagram) Lepa Brena (FOTO: Davor Javorovic/PIXSELL) Lepa Brena (FOTO: Davor Javorovic/Pixsell) +0 Lepa Brena (FOTO: Instagram) Galerija

Sada više nema tajni. Sada je otkriveno kakva je uistinu Lepa Brena.

Lepa Brena jedna je od najvećih imena iz svijeta glazbe na ovim prostorima. U bivšoj državi bila je apsolutno najveće pjevačko ime, no raspadom Jugoslavije uspjela je ostati na tronu unatoč brojnih novim glazbenicima.

Pogledaj i ovo Severina - 3 "Izgleda bolje nego ja s 33!" Severina na svojoj zabavi zaplesala uz hit Lepe Brene, pogledajte video koji se širi društvenim mrežama: "Hahah, opletiii!"

Ekipa srpskih novinara otišla je u Brenino susjedstvo na Bežanijsku kosu i pitala ih kakva je zapravo pjevačica. Donosimo vam neke od najzanimljivijih odgovora.

Lepa Brena (FOTO: Davor Javorovic/Pixsell) Lepa Brena (FOTO: Davor Javorovic/Pixsell)

"Normalna je žena, kao i svi. Redovno dolaze neki ljudi da je traže pomoć. Kažu da im ništa ne ide u životu". Žele da im da novac, dolaze čak i iz inozemstva'', govori jedan od susjeda.

"Ona je fina žena, prođe, podraga mojeg Lakija. Voli pse, i ona ih ima nekoliko. I ona je nekada imala psa Lakija. Sa njenim mužem Bobom isto sam dobar. Kaže "Zdravo, susjed, kako si'', otkriva drugi.

Viktor, Lepa Brena i Stefan (FOTO: Instagram) Viktor, Lepa Brena i Stefan (FOTO: Instagram)

"Jednom se kod nas aktivirao alarm, ona i sin Viktor su odmah došli sa nožem. Mislili su da netko želi provaliti. Super su, stvarno", rekla je jedna djevojčica.

"Jednom je ovdje izbio požar, ona je izletjela na ulicu usred noći. Svi smo se tu okupili, a ona kaže: "Susjeda, ja sam zvala policiju i vatrogasce". Nije bio požar u stvari, netko je nešto palio, ali je vjetar dim nosio prema njezinoj kući pa je zato pozvala vatrogasce. Boba je baš za društvo. On će majstorima dati janjetinu, a Brena nije toliki rasipnik", otkriva susjeda, a prenosi Kurir.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene