Znamo što je dobio za poklon

70 000 eura potrošila na rođendan: Lepa Brena sinu priredila slavlje za pravo malo bogatstvo

Viktor, Lepa Brena i Stefan (FOTO: Instagram) Viktor, Lepa Brena i Stefan (FOTO: Instagram) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Viktor, Lepa Brena i Stefan (FOTO: Instagram) +0 Viktor, Boba i Stefan Živojinović (FOTO: Instagram) Galerija

Lepa Brena nije štedjela za dvadeseti rođendan sina Viktora.

Lepa Brena prilično se istrošila kako bi sina Viktora razveselila velikom proslavom povodom njegovog rođendana. Viktor je slavio dvadeseti rođendan, a slavlje je organizirano u njihovoj kući na Bežanijskoj kosi.

Pogledaj i ovo Lepa Brena Prizori su urnebesni i danas! Prošla je 41 godina od trenutka kad je Brena samu sebe udarila nogom u glavu, mlađim generacijama ova je snimka novi hit na internetu!

"Brena je sinove Stefana i Viktora odgajala da ne budu bahati i da uvijek cijene ono što imaju. Oni su uvijek imali dobar džeparac, ali nikada im nije bilo dozvoljeno da se razbacuju. Često su smatrali da njihova majka pretjeruje i da bi im mogla dozvoliti da se malo više opuste, ali ona je u nekim situacijama bila nepopustljiva i to se isplatilo. I Stefan i Viktor su pošteni i vrijedni, Stefan je diplomirao i gradi pjevačku karijeru, a Viktor studira i na putu je da se uključi u obiteljski biznis, tako da je Brena zaključila da može da ih ponekad nagradi luksuzom, a Boba se složio sa njom", otkrio je izvor za Kurir.

Viktor je za poklon navodno dobio i skupocjeni automobil vrijedan 60 000 eura, a cijela zabava stajala je oko 10 000 eura. Na rođendanu je bilo stotinjak gostiju.

 

A post shared by Viktor Ernest Zivojinovic (@viktorzivojinovic) on

 

A post shared by Viktor Ernest Zivojinovic (@viktorzivojinovic) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene