Ništa se ne može sakriti

Susjedi otkrili kakav je zapravo Zdravko Čolić: ''Znam sve o njemu, njegova je kuća blizu moje''

Zdravko Čolić (FOTO: Aleksandar Kerekeš Keky) Zdravko Čolić (FOTO: Aleksandar Kerekeš Keky) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Čolić (FOTO: Aleksandar Kerekeš Keky) Zdravko Čolić +0 Zdravko Čolić (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL) Galerija

Zdravko Čolić teško može sakriti kakav je zapravo jer su njegovi susjedi otkrili detalje o njemu.

Zdravko Čolić jedan je od najpopularnijih glazbenika na ovim prostorima, a kakav je zapravo, zna samo uzak krug njegovih prijatelja i obitelj.

Pogledaj i ovo In Magazin: Zdravko Čolić - 1 varaždin je gorio! Zdravko Čolić otkrio što misli o statusu miljenika žena: ''To je tako, rodiš se tako i onda ne možeš nikamo pobjeći''

Zdravka mnogi vole i uvijek glasi za pravog gospodina, no sada su o njemu progovorili i njegovi susjedi. Portal Vestionline razgovarao je s njegovim susjedima koji su govorili o slavnom pjevaču. Mi vam prenosimo neke njihove izjave koje su iskreno dali našim kolegama iz susjedstva.

''Kad sam ga prvi put vidjela, nisam mogla vjerovati. Njegova djeca i moja djeca igrala su se na igralištu. Meni se obrati neki čovjek, kad ono Čola. Ja stala, gledam i ne vjerujem. On se lijepo nasmijao i od tada se uvijek lijepo javi kada se sretnemo na igralištu'', otkriva susjeda.

''Uglavnom, sada dolazi na igralište s mlađom kćerki, starija je to prerasla, isto kao i moja. Čovjek je narodan, ma ljudina, sve najbolje mogu reći za njega'', kazala je jedna od susjeda.

Zdravko Čolić (FOTO: Aleksandar Kerekeš Keky) Zdravko Čolić (FOTO: Aleksandar Kerekeš Keky)

''Znam sve o Zdravku, ali neću vam ništa reći. Moja kuća je blizu njegove, a s istog smo podneblja došli'', tajnovita je susjeda koja čuva privatnost slavnog glazbenika.

''Mislim da je Čola najpametniji od svih poznatih ličnosti zbog toga što krije svoje najbliže, a tako treba i ostati. Kako vidim, to poštuju i konobari i susjedi i nitko se do sada nije usudio uslikati na kvarno njega i obitelj. A znate zašto je to tako, zato što je Čola veličina i takav tretman od naroda i zaslužuje'', govore susjedi.

Čola inače živi na beogradskom Košutnjaku sa suprugom Aleksandrom i dvjema kćerima.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene