Potresno iskustvo

Miljenik žena prisjetio se jednog incidenta: "Moju suprugu je nožem napala obožavateljica..."

Zdravko Čolić Zdravko Čolić 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Zdravko Čolić Galerija

Suprugu Zdravka Čolića, Aleksandru, jednom je obožavateljica napala nožem.

Veliki pjevač regionalne estrade i miljenik generacija žena, Zdravko Čolić oduvijek je slovio za jednog od najpoželjnijih muškaraca u regiji, a njegovo je srce 2001. osvojila Aleksandra. 

Pogledaj i ovo In Magazin: Zdravko Čolić - 1 varaždin je gorio! Zdravko Čolić otkrio što misli o statusu miljenika žena: ''To je tako, rodiš se tako i onda ne možeš nikamo pobjeći''

Sa svojom je voljenom suprugom dobio i dvije kćeri, djevojčice Unu i Laru, a od kada se oženio Čolić je postao škrt po pitanju dijeljenja detalja iz svoje intime, piše Express.ba.

Ipak, je podijelio jedan incident iz svojeg obiteljskog života koji je ostavio neizbrisiv trag na njegovoj duši. 

"Mnogo toga sam prošao i doživio u životu. Jednom je moju suprugu nožem napala neka obožavateljica i posjekla je po licu. Sandra se izmakla, ali ju je ova malo zakačila, srećom bez većih posljedica. To je bilo davno, ali se i dan-danas sjećam toga. Moja žena drugih većih neugodnosti nije imala, jer se ne eksponira, nije taj tip, a i ja smatram da žena i djeca trebaju biti daleko od očiju javnosti", rekao je poznati pjevač.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fotografije sa koncerta u Pragu | 16.12.2018. bili ste divna publika 💥🎶📸 @klapper.cz ------------------------------------------ #OnoMaloSrece #ZdravkoColicPrag #Koncert #ZdravkoColic

Objavu dijeli Zdravko Čolić (@zdravkocolicofficial)

S obzirom da su mu se u dugogodišnjoj karijeri zbog njegovog glasa i šarmantne pojave mnoge žene bacale oko vrata i željele biti s njim, sva je sreća što Aleksandra nije ljubormorna. A dobro je i reagirala na napad nožem, koji bi svakoga jako potresao. 

"Moja supruga je reagirala kako treba. Ona razumije moj posao. Mislim da to pozitivno djeluje na nju. Ona to doživljava kao nešto dobro i lijepo, nešto što predstavlja dio mene. Ta publika je godinama uz mene i podržava to što radim. Vjerujem da joj je to drago", zaključio je Čolić. 

Ovaj 67-godišnji pjevač ni ne razmišlja o umirovljenju, ali tempo nastupa je smanjio kako bi što više vremena mogao provesti s obitelji. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Tori Spelling, Jennie Garth, Gabrielle Carteris (Foto: Instagram) Jennie Garth i Tori Spelling (Foto: Instagram) Jennie Garth i Tori Spelling (Foto: Getty Images) Beverly Hills (Foto: IN Magazin) +5 Beverly Hills (Foto: IN Magazin) Celebrity Tri zvijezde ''Beverly Hillsa'' pozirale u badićima, ali fanovima serije za oko je zapelo nešto drugo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene