Umirovljeni nogometaš Ognjen Vukojević i bivša misica Andreja Ćupor su manje od četiri godine u braku te imaju sina Luku.

Galerija


Prije nekoliko dana se pojavila vijest da se Ognjen Vukojević (37) i supruga Andreja (38) razvode nakon što se ona iselila iz njihovog stana na Tuškancu. 

Vezani članci Ognjen Vukojević (Foto: Borna Filic/PIXSELL) Nije prošao nezapaženo: Bivši reprezentativac koji se oženio bivšom misicom u javnosti se rijetko pojavljuje Slika nije dostupna OVE GODINE REKLI 'DA' Udala se i najseksi Hrvatica, a vjenčao jedan od najbogatijih Hrvata

Bivša misica je sada još jednim potezom dala naslutiti da je to istina. Naime, na društvenim mrežama je vratila svoje djevojačko prezime Ćupor koje je nakon udaje zamijenila s Ognjenovim prezimenom.

Inače, par koji se vjenčao u listopadu 2016. i ima sina Luku, prošlog je mjeseca privlačio pozornost javnosti kada je Vukojević prijavljen za kazneno djelo prijetnji. Naime, umirovljeni nogometaš prijetio je supruzi, njezinoj majci i sestri u alkoholiziranom stanju tijekom obiteljske svađe. Andreja je odbila svjedočiti, pa je prijava odbačena, a Ognjen se oglasio pisanom izjavom.

"Mogu potvrditi kako sam zbog određenih nesuglasica sa suprugom obavio razgovor u Državnom odvjetništvu. Pušten sam uz obvezu da, dok se ove nesuglasice u potpunosti ne riješe, ne živimo u istom kućanstvu. Vjerujem kako ćemo ovu situaciju uskoro riješiti u krugu obitelji, a do tada vas molim za razumijevanje u potrebi da naše obiteljske stvari zadržimo u svoja četiri zida", rekao je nakon što su ga priveli.

Čini se da svoje razmirice nisu uspjeli riješiti i da je njihova ljubav, koja je započela još 2008., doživjela kraj.

 

Angelina Jolie umalo se udala za nju, a evo kako danas izgleda žena u koju se zaljubila na prvi pogled