Ognjen Vukojević i Andreja Ćupor započeli su vezu 2008., pa prekinuli 2010. Ponovno su bili skupa od 2014. i vjenčali se u listopadu 2016.

Galerija


Umirovljeni nogometaš Ognjen Vukojević (37) razvodi se od supruge, bivše Miss Hrvatske Andreje Ćupor (38), piše Story

Vezani članci Ognjen Vukojević (Foto: Borna Filic/PIXSELL) Nije prošao nezapaženo: Bivši reprezentativac koji se oženio bivšom misicom u javnosti se rijetko pojavljuje Slika nije dostupna OVE GODINE REKLI 'DA' Udala se i najseksi Hrvatica, a vjenčao jedan od najbogatijih Hrvata

Prema pisanju magazina, Andreja se iselila iz njihova zajedničkog doma na zagrebačkom Tuškancu te si unajmila stan u Centru Cvjetni. 

Par se vjenčao u listopadu 2016., a prošlog mjeseca privlačili su pozornost javnosti kada je Vukojević prijavljen za kazneno djelo prijetnji. Naime, umirovljeni nogometaš prijetio je supruzi, njezinoj majci i sestri u alkoholiziranom stanju tijekom obiteljske svađe. Andreja je odbila svjedočiti, pa je prijava odbačena, a Ognjen se oglasio pisanom izjavom. 

"Mogu potvrditi kako sam zbog određenih nesuglasica sa suprugom obavio razgovor u Državnom odvjetništvu. Pušten sam uz obvezu da, dok se ove nesuglasice u potpunosti ne riješe, ne živimo u istom kućanstvu. Vjerujem kako ćemo ovu situaciju uskoro riješiti u krugu obitelji, a do tada vas molim za razumijevanje u potrebi da naše obiteljske stvari zadržimo u svoja četiri zida", rekao je nakon što su ga priveli. 

Čini se da svoje razmirice nisu uspjeli riješiti i da je njihova ljubav, koja je započela još 2008., doživjela kraj. Andreja i Ognjen vezu su započeli dok je on bio igrač ukrajinskog Dinamo Kijeva, a ona je tada živjela u Zagrebu. Nakon nekog vremena se preselila u Kijev kako ne bi bili daleko jedno od drugoga.

Veza im je djelovala kao savršena, ona je u intervjuima pričala kako im je lijepo i da se uopće ne svađaju. Međutim, dvije godine kasnije veza je pukla i ljubavi je došao kraj. U međuvremenu je svatko bio krenuo svojim putem, no 2014. godine par se pomirio, a 2016. su izrekli sudbonosno da u jednoj zagrebačkoj crkvi. Kao kruna ljubavi iste godine rodio im se sin Luka, i to kao najljepši poklon za Ognjenov 33. rođendan.

Odvažno izdanje Maje Šuput mami uzdahe, istaknula atribute u seksi kombinaciji