nije joj bilo lako

Supruga bivšeg dinamovca progovorila o novom početku: "Preko noći sam morala staviti u kofer sve što stane i otići"

Marta i Junior Fernándes Marta i Junior Fernándes In Magazin 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Marta i Junior Fernándes Marta Fernandes (Foto: Instagram) Marta Fernandes (Foto: Instagram) Marta Fernandes (Foto: Instagram) Marta Fernandes (Foto: Instagram) Marta Fernandes (Foto: Instagram) +0 Marta i Junior Fernandes da Silva (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Galerija

Marta Fernandes je za časopis Story otkrila kako je protekla obiteljska selidba iz Dubaija u Istanbul i kakav je njihov život u Turskoj.

Bivši igrač Dinama Junior Fernandes sa Silva (32) i njegova supruga Marta Fernandes (25) nedavno su iz Dubaija preselili u Istanbul zbog Juniorovog prelaska u tamošnji nogometni klub Basaksehir.

Pogledaj i ovo Marta Fernandes (Foto: Instagram) Neugodno iznenađenje Supruga bivšeg najplaćenijeg dinamovca komentirala porezni dug od 215 tisuća kuna i otkrila što se zapravo dogodilo

U Istanbulu su se već odlično snašli, kako je Marta otkrila u intervjuu za časopis Story u kojem se prisjetila i kako je protekla njihova nagla selidba.

"Kad mi je Junor rekao da idemo u Istanbul nisam znala otkud početi pakirati. Nisam imala puno vremena, preko noći sam morala staviti u kofer sve što stane i idemo dalje", prisjetila se Marta, a otkrila je i da su joj neke stvari još ostale u Dubaiju te da joj ne pada teško to što će se morati vratiti jer se već zaželjela grada u kojem je živjela tri mjeseca.

Istanbul ju je, kaže, osvojio dok je još živjela u Alanyi jer ga je tada često posjećivala.

"Grad nas je osvojio svojom ljepotom, predivan je", kazala je Marta, a naglasila je i kako im je i život u Dubaiju bio fantastičan.

"Tamo smo pred kućom imali plažu. Predivno je bilo. Stalno smo negdje izlazili. Relativno smo normalno živjeli, dok ovdje imamo policijski sat", požalila se, no dodala je i da je zabrinuta zbog velikog broja zaraženih koronavirusom i da se zbog djece, ona i suprug paze što je više moguće.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marta Fernandes da Silva (@missfernandes_10_)

Marta i Junior zajedno imaju dvojicu sinova, a u braku su od 2016. godine. Poznati su kao veliki ljubitelji luksuza kojim se redovito hvale na društvenim mrežama, a osim što sami najčešće nose skupe dizajnerske krpice, od najranije dobi kupuju ih i svojoj djeci.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Aktivan život Ane Rucner - 1 Aktivan život Ane Rucner - 6 Ana Rucner Ana Rucner - 2 +1 Ana Rucner - 1 Celebrity Ana Rucner fotkama izazvala podijeljena mišljenja, no rijetki bi se usudili napraviti što i ona: "Ne mogu ni gledati"

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Celebrity Mnogi se pitaju nosi li Nives Celzijus išta na novoj fotografiji koju je objavila, pozirala je u krevetu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene