Marta Fernandes je za časopis Story otkrila kako je protekla obiteljska selidba iz Dubaija u Istanbul i kakav je njihov život u Turskoj.

Galerija


Bivši igrač Dinama Junior Fernandes sa Silva (32) i njegova supruga Marta Fernandes (25) nedavno su iz Dubaija preselili u Istanbul zbog Juniorovog prelaska u tamošnji nogometni klub Basaksehir.

Vezani članci Marta Fernándes - 3 Slavlje u obitelji nekad najplaćenijeg dinamovca: Par poznat po luksuzu dobio drugog sinčića i otkrio njegovo ime Marta Fernandes (Foto: Instagram) Domaći par koji se obožava hvaliti luksuznim životom jednogodišnjem sinčiću kupio sat

U Istanbulu su se već odlično snašli, kako je Marta otkrila u intervjuu za časopis Story u kojem se prisjetila i kako je protekla njihova nagla selidba.

"Kad mi je Junor rekao da idemo u Istanbul nisam znala otkud početi pakirati. Nisam imala puno vremena, preko noći sam morala staviti u kofer sve što stane i idemo dalje", prisjetila se Marta, a otkrila je i da su joj neke stvari još ostale u Dubaiju te da joj ne pada teško to što će se morati vratiti jer se već zaželjela grada u kojem je živjela tri mjeseca.

Istanbul ju je, kaže, osvojio dok je još živjela u Alanyi jer ga je tada često posjećivala.

"Grad nas je osvojio svojom ljepotom, predivan je", kazala je Marta, a naglasila je i kako im je i život u Dubaiju bio fantastičan.

"Tamo smo pred kućom imali plažu. Predivno je bilo. Stalno smo negdje izlazili. Relativno smo normalno živjeli, dok ovdje imamo policijski sat", požalila se, no dodala je i da je zabrinuta zbog velikog broja zaraženih koronavirusom i da se zbog djece, ona i suprug paze što je više moguće.

Marta i Junior zajedno imaju dvojicu sinova, a u braku su od 2016. godine. Poznati su kao veliki ljubitelji luksuza kojim se redovito hvale na društvenim mrežama, a osim što sami najčešće nose skupe dizajnerske krpice, od najranije dobi kupuju ih i svojoj djeci.

Ana Rucner fotkama izazvala podijeljena mišljenja, no rijetki bi se usudili napraviti što i ona: "Ne mogu ni gledati"

Mnogi se pitaju nosi li Nives Celzijus išta na novoj fotografiji koju je objavila, pozirala je u krevetu