Najgledanija zabavna emisija u zemlji u nedjelju se vraća na male ekrane - počinje sedma sezona Supertalenta.

Galerija


Član žirija Davor Bilman otkriova što očekuje gledatelje. "Bit će jako šarena sezona, bit će supertalenata, antitalenata, smijeha, suza i živciranja - zbog suza i smijeha", ističe.

Vezani članci Davor Bilman (Foto:Supertalent) Skupili smo na jednom mjestu urnebesne trenutke žirija Supertalenta koji će vas dobro nasmijati Gloria, No Shame (Foto: Screenshot) Pogledajte zašto je ova djevojka preuzela svu Majinu pozornost: ''Imaš tu mušku energiju!''

Neki su opasni, neki bizarni, a neki potpuno emotivni. Na male ekrane vraćaju se uzbudljivi nastupi supertalenta!

"Mene kao i uvijek najviše veseli netko tko mi uspije izvući osmijeh ili tko me čak uspije naživcirati, tako da se ja takvim kandidatima najviše veselim", rekao je Bilman.

Dobro poznata četvorka spremna je za crvene ikseve i zlatne gumbe! Svoj sud svake će nedjelje davati Davor Bilman, Maja Šuput, Janko Popović Volarić i Martina Tomčić. Neke su im točke s audicija posebno ostale u sjećanju.

"Još uvijek se klackam dal je doista riječ o zdravstveno medicinskom fenomenu ili je možda doista toliko vješt da nas je uspio sve prevariti - ali gospodin Guta i progutane stvari vraća u suhom obliku nazad", ističe Martina Tomčić.

U osam audicijskih i pet emisija uživo svojim šalama i doskočicama zabavljat će nas Igor Mešin i Frano Ridjan.

"Ove godine razgovarali smo na svim jezicima – Mađarski, Talijanski, Njemački. Bilo ih je i iz regije, ali bilo ih je stvarno iz cijele europe. Imali smo Amerikance, Mađare, Poljake, Ukrajince, nama su svi dobrodošli i uistinu su bili simpatični", istaknuo je ovaj voditeljski dvojac.

Svi natjecatelji bore se za titulu sedmog hrvatskog supertalenta, stoga u nedjelju od 20:15 budite uz program Nove TV.

Kreće uzbudljiva nova sezona najgledanije zabavne emisije u zemlji. Točke ovogodišnjih kandidata neće vas ostaviti ravnodušnima jer neki od ovih natjecatelja imaju talente koji na ovim prostorima nikada do sada nisu viđeni.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr