Britney Spears najnovijom je objavom iznenadila milijune obožavatelja, a neki su uvjereni da nešto nije u redu s fotografijom zbog određenih detalja.

Galerija


Britney Spears (39) proživljava teške dane jer sud na nedavnom ročištu nije ukinuo skrbništvo koje nad njom ima njezin otac Jamie Spears, a milijune obožavatelja zabrinula je najnovijim potezom. 

Vezani članci Britney Spears - 2 Jamie Spears odustaje od uloge skrbnika kćeri Britney, prije 13 godina je podnio zahtjev zbog brige za njezino mentalno zdravlje Britney Spears Pomalo tužan video Britney u toplesu zabrinuo je njezine pratitelje, većina tvrdi da iza objava koje na kraju briše ne stoji ona!

Naime, nekadašnja pop-princeza objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj je potpuno gola. Britney je pozirala u kupaonici leđima okrenutima prema kameri. 

Više od dva milijuna ljudi lajkalo je njezinu objavu, a mnogi su komentirali da to na slici nije Britney i samo joj sliči, dok su drugi pozvali na oslobođenje pjevačice. 

"Gdje su njezine tetovaže na ovoj fotografiji?", "Ljudi, vi znate da ovo nije Britney, zar ne?", "Gdje je tetovaža vile?", "Nešto nije u redu s ovom fotografijom", "Znamo da to nisi ti", "Tko je fotošopirao ovu sliku?", "Baš me zanima je li dala dopuštenje za objavu ove fotke", "Oslobodite Britney sada", "Što je ovo?", "Kako bi ovo mogla biti ona kad nedostaju njezine tetovaže?", "Zaslužuješ biti slobodna", napisali su njezini obožavatelji. 

Da zaista nedostaju tetovaže na Britneyinu tijelu, može se vidjeti i na njezinim ranijim objavama na Instagramu. 

Inače, Spears je prošlog tjedna nakon presude odlučila otputovati i opustiti se na Havajima, a s njom je otišao i dečko Sam Asghari, za kojeg se pričalo da ju samo iskorištava zbog novca. Paparazzi su ih snimili kako se zabavljaju na balkonu svoje hotelske sobe, a pjevačica je unatoč nedavnom razvoju događaja bila dobro raspoložena. Slušali su glazbu i smijali se, a Sam joj je čak pomogao okinuti nekoliko selfija, s čime većina muškaraca nema previše strpljenja.

Nekad je bila na svakom eventu i svi su je znali, a danas se potpuno promijenila i vodi puno privatniji život

Svima je bilo jasno da ne nosi grudnjak, ali u jednom se trenutku čak pokušala i pokriti zbog brojnih znatiželjnih pogleda