Iako se susret Meghan Markle i Beyonce, kao i njihovih supruga Jay-Z-ja i princa Harryja u Londonu činio idiličan, strani mediji tvrde da nije sve bilo onako kako se činilo.

Galerija


Prošli vikend u Londonu Meghan Markle i Beyonce napokon su se upoznale, a fotografije i snimka njihovog emotivnog susreta obišle su svijet.

Vezani članci Meghan Markle Meghan opet u pokretu: Odradila i drugi posjet bez princa, prijatelji su zabrinuti za Harryja Princ Harry Princ Harry oglasio se prvi put nakon što je razljutio obitelj i Britance: "Nadam se da ste spremni"

Vojvotkinja od Sussexa i pjevačica zagrlile su se i izmijenile par riječi prije prije premijere filma ''Kralj lavova'' koji su svi željno iščekivali.

Meghan je tom prilikom pažnju plijenila u elegantnoj crnoj haljini, a Beyonce u izazovnoj zlatnoj koja je puno više otkrivala nego skrivala.

A iako se na prvu cijela ova priča s njima činila idiličnom, strani mediji pišu da to baš i nije bilo tako.

Naime, dok se ova slavna četvorka smješkala, savjetnici Meghan i Harryja navodno nisu nimalo bili sretni jer su Beyonce i Jay Z prekršili protokol tako što su na premijeru stigli nakon Harryja i Meghan.

Najmoćniji par show businessa kasnio je čak 90 minuta jer je pjevačica imala problema s poprilično izazovnom haljinom koju je izabrala za ovu prigodu, a o kojoj su svi pričali. Pošto se ekipa pjevačice, kao i sama Beyonce, odlučila držati prvotnog izbora za koji su se odlučili, krojačica se u zadnji tren bacila na rješvanje problema. Cijela ova situacija nije se nimalo svidjela kraljevskim savjetnicima, pogotovo jer se Beyonce na kraju pojavila u haljini kojom je, kakva god da bila, na kraju zasjenila Vojvotkinju.

Obline ove Filipinke proslavio je reper s kojim ima neodoljivog sina, a onda je sve završilo na jako ružan način