Meghan Markle i Beyonce srdačno su se izgrlile i popričale o roditeljstvu na premijeri filma ''Kralj lavova'' u Londonu.

Galerija


Meghan Markle i princ Harry u nedjelju su se na premijeri filma ''Kralj lavova'' susreli s beyonce i Jay Z-jem.

Vezani članci Beyonce, Meghan Markle, Bob Iger, princ Harry Pogledajte Beyonceinu neprocjenjivu reakciju u trenutku kada Harry moli posao za Meghan Beyonce, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Procurila neugodna snimka na kojoj Harry moli iznenađenog šefa Disneyja da zaposli Meghan

Pjevačica i vojvotkinja od Sussexa srdačno su se izgrlile, ali i izmijenile pokoji roditeljski savjet. Kako strani mediji pišu, Beyonce je Meghan rekla kako je njihov Archie prekrasan, ali joj je i savjetovala da ona i suprug Harry uvijek pronađu vremena za sebe.

Dok je Meghan za tu prigodu odjenula crnu haljinu, Beyonce je pažnju plijenila u zlatnoj, poprilično otvorenoj i dekoltiranoj.

Mnogi komentiraju da je to jedna od njezinih najhrabrijih odjevnih kombinacija s obzirom na to da je haljina imala i visok prorez, a obline su joj umalo poispadale dok se grlila s Meghan.

Vojvotkinja je sina rodila u svibnju, a protekli tjedan pratila je i Wimbledon. Prvi put u društvu prijatelja, a onda u društvu Kate Middleton.

Bijela haljina ove manekenke ostavila je malo toga mašti: Ispod nje nije bilo donjeg rublja...