Od Olivera Dragojevića posljednji se put oprostio i Stjepan Hauser te voditeljica Fani Stipković.

Galerija


Posljednji ispraćaj Olivera Dragojevića započeo je danas u 18 sati na groblju sv. Roka u Veloj Luci.

Vezani članci Tedi Grubica (FOTO: Facebook) Maestralna izvedba zgodnog istarskog slavuja: Da ovo Toše može čuti i sam bi se naježio Stjepan Hauser Lola (Foto: Instagram) Ljubav ili dobar PR? Hauser se neko vrijeme zabavljao s Fani Stipković, a sada se ne odvaja od zanosne brinete

Od legendarnog glazbenika oprostili su se brojni mještani, prijatelji, kolege te brojna lica iz hrvatskog javnog života.

U Vela Luku još jučer je katamaranom stigao glazbenik Zlatan Stipišić Gibonni koji je na jučerašnjoj komemoraciji u Splitu održao vrlo emotivni govor koji baš nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Stjepan Hauser, Fani Stipković (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL)
Gibonni (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL) Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Na posljednjem ispraćaju bio je i umirovljeni košarkaš Dino Rađa sa suprugom Viktorijom, a bračni par nije susprezao suze. Također, sportaš se još ujutro oprostio od Olivera emotivnim statusom na Facebooku.

Stjepan Hauser, Fani Stipković (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL)
Dino Viktorija Rađa (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL) Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Na Korčulu je stigao i glumac Enes Bešlagić sa suprugom, kao i glazbenik Luky, ali i violončelist Stjepan Hauser kojemu je društvo radila bivša manekenka i voditeljica Fani Stipković.

Stjepan Hauser, Fani Stipković (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL)
Luky (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL) Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Stjepan Hauser, Fani Stipković (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL)
Stjepan Hauser, Fani Stipković (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL) Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Ona je prije nešto više od dva sata na svom profilu na Instagramu objavila video na kojem Hauser svira jednu od nalegendarnijih Oliverovih pjesama "Galeb i ja" iza koje stoji i jedna vrlo zanimljiva priča o tome kako je nastala.

 

Zauvik s nama . . . . @hausercello #rip #oliverdragojevic

A post shared by Fani Stipkovic (@fanistipkovic) on

"Zauvik s nama", napisala je voditeljica ispod snimke, a njezini obožavatelji jednoglasno su zaključili kako izvedba slama srca, ali je istovremeno predivna.