Od Olivera Dragojevića posljednji se put oprostio i Stjepan Hauser te voditeljica Fani Stipković.

Galerija


Posljednji ispraćaj Olivera Dragojevića započeo je danas u 18 sati na groblju sv. Roka u Veloj Luci.

Vezani članci Oliver Dragojević (Foto: IN Magazin) Nema čovjeka koji ga nije volio: Olivere, zauvik si tu u našim mislima i grudima! Oliver Dragojević (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL) Prošlo je godinu dana od smrti Olivera Dragojevića: Snagu, pozitivu i skromnost zadržao je do samog kraja

Od legendarnog glazbenika oprostili su se brojni mještani, prijatelji, kolege te brojna lica iz hrvatskog javnog života.

U Vela Luku još jučer je katamaranom stigao glazbenik Zlatan Stipišić Gibonni koji je na jučerašnjoj komemoraciji u Splitu održao vrlo emotivni govor koji baš nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Gibonni (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL)
Gibonni (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL)

Na posljednjem ispraćaju bio je i umirovljeni košarkaš Dino Rađa sa suprugom Viktorijom, a bračni par nije susprezao suze. Također, sportaš se još ujutro oprostio od Olivera emotivnim statusom na Facebooku.

Dino Viktorija Rađa (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL)
Dino Viktorija Rađa (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL)

Na Korčulu je stigao i glumac Enes Bešlagić sa suprugom, kao i glazbenik Luky, ali i violončelist Stjepan Hauser kojemu je društvo radila bivša manekenka i voditeljica Fani Stipković.

Luky (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL)
Luky (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL)

Stjepan Hauser Fani Stipković (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL)
Stjepan Hauser, Fani Stipković (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL)

Ona je prije nešto više od dva sata na svom profilu na Instagramu objavila video na kojem Hauser svira jednu od nalegendarnijih Oliverovih pjesama "Galeb i ja" iza koje stoji i jedna vrlo zanimljiva priča o tome kako je nastala.

 

Zauvik s nama . . . . @hausercello #rip #oliverdragojevic

A post shared by Fani Stipkovic (@fanistipkovic) on

"Zauvik s nama", napisala je voditeljica ispod snimke, a njezini obožavatelji jednoglasno su zaključili kako izvedba slama srca, ali je istovremeno predivna.