Emotivna izvedba

Voditeljica Fani Stipković na Instagramu objavila snimku pjesme "Galeb i ja" u izvedbi Stjepana Hausera

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Od Olivera Dragojevića posljednji se put oprostio i Stjepan Hauser te voditeljica Fani Stipković.

Posljednji ispraćaj Olivera Dragojevića započeo je danas u 18 sati na groblju sv. Roka u Veloj Luci.

Pogledaj i ovo Stjepan Hauser (Foto: Facebook) Do ponovnog susreta Emotivna izvedba Hausera na Oliverovu ispraćaju: "Ovo je bio najveći i najvažniji nastup u mom životu"

Od legendarnog glazbenika oprostili su se brojni mještani, prijatelji, kolege te brojna lica iz hrvatskog javnog života.

U Vela Luku još jučer je katamaranom stigao glazbenik Zlatan Stipišić Gibonni koji je na jučerašnjoj komemoraciji u Splitu održao vrlo emotivni govor koji baš nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Na posljednjem ispraćaju bio je i umirovljeni košarkaš Dino Rađa sa suprugom Viktorijom, a bračni par nije susprezao suze. Također, sportaš se još ujutro oprostio od Olivera emotivnim statusom na Facebooku.

Na Korčulu je stigao i glumac Enes Bešlagić sa suprugom, kao i glazbenik Luky, ali i violončelist Stjepan Hauser kojemu je društvo radila bivša manekenka i voditeljica Fani Stipković.

Ona je prije nešto više od dva sata na svom profilu na Instagramu objavila video na kojem Hauser svira jednu od nalegendarnijih Oliverovih pjesama "Galeb i ja" iza koje stoji i jedna vrlo zanimljiva priča o tome kako je nastala.

 

Zauvik s nama . . . . @hausercello #rip #oliverdragojevic

A post shared by Fani Stipkovic (@fanistipkovic) on

"Zauvik s nama", napisala je voditeljica ispod snimke, a njezini obožavatelji jednoglasno su zaključili kako izvedba slama srca, ali je istovremeno predivna.  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene