Stjepan Hauser posljednjih dana uživa u Italiji te se naziva "najsretnijim muškarcem na svijetu".

Galerija


Stjepan Hauser posljednjih je mjeseci objavio toliko fotografija s različitim ljepoticama, da više ne možemo sve popratiti.

Vezani članci Stjepan Hauser Hauser s Maldiva objavio sjajnu vijest koju su obožavatelji jedva dočekali, nije se radilo o prvoaprilskoj šali Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Stjepan Hauser pohvalio se luksuznom vilom u Istri: "Šef se vratio doma"

Poznati violončelist iz sastava 2Cellos veliki je ljubitelj lijepih žena, a posljednjih je mjeseci više puta objavljivao fotografije kojima je insinuirao kako je njegovo srce zauzeto.

No onda bi se odjednom pojavila neka nova ljepotica te je s vremenom to sve postalo preteško za pratiti. A ako ste mislili kako se svjetski poznati glazbenik smirio, varate se.

Posljednjih dana, Hauser boravi u susjednoj Italiji iz koje je objavio fotografiju iz planina. "Obiteljski život", napisao je pored one na kojoj pozira s misterioznom brinetom i dva psa.

Iako je ljepotici lice skriveno ispod šilterice, obožavatelji su ubrzo otkrili o kome je riječ. Njezino ime je Benedetta Caretta, a zanosna Talijanka po zanimanju je pjevačica, pa ponovno nitko ne zna sa sigurnošću da li se Hauser poslovno reklamira na Instagramu takvim fotografijama ili ga je dotična doista upecala u svoju ljubavnu mrežu.

Oboje su posljednjih dana boravili i u romantičnoj Veneciji, ali i Rovinju, a obožavatelje je posebno zbunila fotografija na kojoj Hauser pozira u jednom restoranu uz more s velikim osmijehom na licu te čašom vina u ruci, pored koje je napisao: "najsretniji muškarac na svijetu".

Iz istog restorana je dvije fotografije objavila i Benedetta s jasnom porukom: "Iz Hrvatske s ljubavlju". Hauser je također objavio snimku na kojoj njih dvoje zajedno izvode pjesmu Shallow.

Koja god se istina krije iza fotografija, moramo priznati kako je glazbenik sam sebi najbolji PR.

Pogledajte kako danas izgleda nekadašnja seks-bomba za kojom su uzdisali muškarci diljem svijeta