Ipak uhvaćeni!

Pogledajte prve fotografije Beckhamovih u Hrvatskoj: Victoria i David gliserom otplovili na nepoznatu lokaciju!

Obitelj Beckham u Hrvatskoj Obitelj Beckham u Hrvatskoj Grgo Jelavic/Pixsell 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 4 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 3 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 2 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 1 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 5 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 4 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 3 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 2 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 1 Victoria i David Beckham +16 Victoria i David Beckham Galerija

Stigle su ekskluzivne fotografije Davida i Victorije Beckham koji su odlučili dio ovogodišnjeg ljetovanja provesti u našoj Hrvatskoj.

Vijest da su Beckhami stigli na ljetovanje u Hrvatsku proširila se brzinom munje, a sad su stigle i ekskluzivne fotografije slavnog para koji se ukrcavao na luksuzni gliser i otputovao na nepoznatu lokaciju.

Pogledaj i ovo Tom Cruise nastao je pravi metež! Svi pričaju o potezu Toma Cruisea nakon što se fotograf srušio pred njim, kamere su zabilježile njegovu reakciju!

David je budnim okom pratio dok se njegova obitelj ukrcavala na gliser na kojem piše ''Hermes'' u zelenim kupaćim hlačicama i crvenoj majici, a njegova supruga Victoria i djeca pažljivo su se penjali na gliser dok je sin nosio i ružičasti luftić okrugla oblika.

Dubrovački dnevnik piše da su Beckhamovi smješteni na otoku Lopudu i odmaraju se u jednom luksuznom kompleksu, ispred kojeg se nalaze i pripadnici njihova osiguranja, a posjetili su i jedan restoran na Šipanu te su tražili da ih se ne fotografira.

Luksuzni kompleks u kojem borave smješten je u nekadašnjem franjevačkom samostanu koji je obnovila grofica Francesca von Habsburg i pretvorila ga u muzej s elegantnim boutique hotelom i duhovnim utočištem 21. stoljeća zajedno s crkvom, zvonikom i romanesknim klaustrom, a u sklopu kompleksa nalazi se i Sveti vrt. Cijena najma luskuznog kompleksa po danu iznosi deset tisuća eura za deset osoba, a cijena jednog noćenja iznosi oko 1400 eura.

Boravkom u Lijepoj Našoj slavni supružnici pohvalili su se i na društvenim mrežama, a u priči na Instagramu objavili su fotografiju s proslave rođendana.
"Sretan rođendan, Harper!!" piše uz fotografiju snimljenu u jednom od restorana.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Princ George Princ George Princ George - 4 Princ George - 3 +24 Princ George - 2 Zanimljivosti Procurila snimka u kojoj se maleni princ George žali tati na jednu stvar, evo što ga je to mučilo!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija Lugomer Lucija Lugomer Lucija Lugomer - 2 Lucija Lugomer - 3 +21 Lucija Lugomer - 4 Celebrity Lucija Lugomer zanosne obline istaknula u tigrastom badiću i bez dlake na jeziku rekla što misli o celulitu i komentarima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene