Među natjecateljima Supertalenta vidjeli smo neke poprilično čudnovate nastupe, ali onaj Steviea Starra uvjerljivo je najbizarniji.

Galerija


Škot Stevie Starr ostavio je u čudu žiri i publiku nakon svog audicijskog nastupa tijekom kojeg je gutao sve što je stigao. Naime, njegov je jedinstveni talent gutanje stvari i potom njihovo vraćanje natrag iz želuca.

Vezani članci Staneli Suze i smijeh obilježili početak nove sezone Supertalenta, a pao je i prvi zlatni gumb: "Kupio me ovim za cijeli život" Bianca i Roman Izraz lica Maje Šuput govori sve o neugodnom susretu s osobom iz prošlosti: "Vi se mene ne sjećate? Prije puno godina..."

Stevie je pred očima gledatelja progutao kovanice, čavle, napuhane balone, deterdžent za suđe, kao i kugle za bilijar, a sada je ponovno nadmašio samog sebe i natjerao sve prisutne da u čudu ustuknu pred njegovim doista nesvakidašnjim talentom. Dok je nekima njegov nastup mučno i gledati, drugi pak ne mogu obuzdati oduševljenje viđenim. 

"Ja zapravo gutam stvari i vraćam ih van kroz usta, i to u potpunosti suhe. Imam kontrolu nad time. Naučio sam to kao dijete dok sam živio u rodnoj Škotskoj. Znao sam progutati novčić kako bih ga sakrio od druge djece", ispričao je Stevie, koji se svakog puta nakon što nasmije ili zgrozi publiku slatko nasmije i samo nastavi dalje šokirati. 

Stevie je zbog svog talenta postao planetarno popularan, pa nije ni čudo da je razoružao i žiri našeg Supertalenta. Koliko je poznato, njegovim se talentom ne može pohvaliti nitko drugi u svijetu, a i sam Stevie priznaje kako su ga liječnici ispitivali i snimali cijeli proces koji se događa unutar njegova organizma te da nisu mogli objasniti kako mislima može kontrolirati svoje tijelo na razini na kojoj to čini. 

"Tajna je u kontroli mišića i biranju onoga što ću progutati. Kada sam progutao zlatnu ribicu, sklopio sam dogovor s engleskom Udrugom za zaštitu životinja koja je pritom došla u moju kuću. Progutao sam ribicu, popio vodu i nakon 10-15 minuta vratio sam je natrag. Nakon toga ribica je pregledana i ustanovljeno je kako joj ničime nisam naudio pa smo potpisali ugovor da to mogu i dalje raditi. S tom istom ribicom radim na pozornici posljednjih sedam godina", rekao je Stevie.

O njegovu uspjehu svjedoči činjenica da je dosad gostovao u televizijskim emisijama nekih od najpopularnijih voditelja današnjice poput Jaya Lena i Jimmyja Fallona, a snimio je i nekoliko filmova poput "Managementa", "Vive Variety" i "Cirque du Soleil: Solstrom".

A kada se vratio na pozornicu Supertalenta u polufinalnu emisiju - razinu šokantnosti podignuo je na posve novu razinu. 

Ovaj neobični Škot prvo je progutao žilet, a zatim je njime u vlastitoj utrobi po sredini prerezao rajčicu. No kako ne voli rajčicu, odmah je isprao usta deterdžentom od limuna. Sljedeće na redu bilo je gutanje pribadača i magneta, koje je zatim iz želuca vratio savršeno spojene. Pet pribadača stavio je u želucu na magnet i vratio ih posve suhe, baš kako ga je Maja Šuput zamolila. 

Nakon što mu je jedna od pribadača zapela u utrobi, Stevie se dosjetio kako ju vratiti - progutao je žarulju i vratio i nju!

No prava nevjerica je uslijedila kada je Stevie zatražio Majin prsten i u želucu ga zatvorio lokotićem koji je također progutao. Kasnije ga je naravno vratio i to posve suhog. Maja je ostala u apsolutnom šoku, ali joj je i laknulo, jer je njezin prsten na kraju ipak završio na sigurnom - na njezinoj ruci. 

"Nikada nisam vidjela ništa slično! Ovo je nešto što stvarno nikada nismo vidjeli, apsolutno fantastično!", rekla je Maja, a Martina je dodala kako je ovo doista supertalent koji ostavlja bez daha. 

"Ako ovo nije supertalent, onda stvarno ne znam što je", zaključila je Martina Tomčić, a Janko Popović Volarić rekao je kako uopće ne zna s kime bi usporedio Steviea i njegov talent, toliko je jedinstven.

Više o Supertalentu čitajte na službenoj stranici.