Steven Tyler i Aimee Ann Preston ne pojavljuju se često zajedno u javnosti.

Galerija


Frontmena popularnog rock-benda Aerosmith, 71-godišnjeg Stevena Tylera fotografi su snimili u društvu njegove 31-godišnje djevojke Aimee Ann Preston prilikom odlaska na ručak u jedan od luksuznih holivudskih restorana Petrossian Restaurant & Boutique, poznat po posluživanju finog kavijara.

Vezani članci Penelope Cruz i Javier Bardem (Foto: AFP) On joj je vratio vjeru u ljubav nakon što je bivšeg morala ostaviti zbog njegove opsjednutosti kontroverznom vjerom Liam Payne (Foto: Instagram) Slavni šarmer ljubi mladu milijunašicu? Nakon godinu dana šuškanja, snimljeni kako se drže za ruke

Dva puta razvedeni Steven ljubi 40 godinu mlađu Aimee već nekoliko godina, a na društvenim ju je mrežama prozvao ljubavlju svog života. Upoznali su se 2012. godine kada je ona počela raditi kao njegova osobna asistentica. Javnost je za njihovu vezu saznala dvije godine kasnije, no prvi su put zajedno viđeni tek 2016. godine. 

Prije nekoliko mjeseci par se pojavio na dodjeli nagrada iHeartRadiogdje nisu mogli skinuti ruke jednog s drugoga ni prestati razmjenjivati poljupce. 

Steven iza sebe ima dva propala braka te brojne avanture poput pravog rokera. U prvom braku sa Cyrindom Foxe bio je od 1978. do 1987. godine, dok je s Teresom Barrick bio oženjen od 1988. do 2006. godine. Otac je petero djece, među kojima je i glumica Liv Tyler, koju je dobio tijekom kraće romanse s modelom Bebe Buell.

Prije nego što je prohodao sa sadašnjom partnericom, Tyler je 2011. godine zaprosio višegodišnju djevojku Erin Brady, no u siječnju 2013. godine par je prekinuo. Još davne 1975. godine roker je tražio dopuštenje od roditelja tada 16-godišnje groupie djevojke Julije Holcomb da ona može živjeti s njim u Bostonu, a par se tri zajedničke godine uglavnom drogirao i tulumario.

Nekad je bila velika zvijezda i hodala s jednim od najpoznatijih glazbenika, a danas ju možda ne biste prepoznali