Poput tinejdžera

Ovako izgleda kad 70-godišnji roker ne može skinuti ruke 30-godišnje djevojke ni pred kamerama

Steven Tyler i Aimee Preston (Foto: AFP) Steven Tyler i Aimee Preston (Foto: AFP) Afp 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Steven Tyler i Aimee Preston (Foto: AFP) Steven Tyler i Aimee Preston (Foto: AFP) Steve Tyler i Aimee Preston (Foto: Getty) - 1 Steve Tyler i Aimee Preston (Foto: Getty) - 3 Liv Tyler (Foto: Getty Images) Aimee Preston (Foto: Instagram) +0 Aimee Preston (Foto: Instagram) Galerija

Steven Tyler 2012. godine zaposlio je Aimee Preston kao osobnu asistenticu.

Legendarnom glazbeniku je 70, a njegovoj plavokosoj djevojci 30 godina.

Pogledaj i ovo showbuzz Sve je odgodio Što se dogodilo pjevaču Aerosmitha? Nije opasno po život, ali skriva od čega boluje

No niti velika razlika u godinama njihovoj ljubavi ne predstavlja nikakav problem, a par se pojavio zajedno i na crvenom tepihu iHeartRadio dodjele nagrada koja je održana u Microsoft Theateru u Los Angelesu prošlog četvrtka.

Radi se Stevenu Tyleru i njegovoj djevojci Aimee Preston koji doslovno nisu mogli skinuti ruke jedno s drugoga pozirajući fotografima. Pjevač grupe Aerosmith na dodjeli se pojavio u tipičnom rokerskom izdanju, dok se njegova plavokosa djevojka odlučila za kombinezon od zlatnih šljokica te sandale leopard uzorka.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Steven Tyler (@iamstevent) on

Podsjetimo, Tyler je 2012. godine zaposlio Aimee kao osobnu asistenticu. Ona je tada imala samo 23 godine, a o njihovoj vezi počelo se pisati još 2014. godine. Ipak, prve fotografije koje su to potvrđivale pojavile su se u veljači 2016. godine.

Steven iza sebe ima dva propala braka te brojne avanture. U prvom braku sa Cyrindom Foxe bio je od 1978. do 1987. godine, dok je s Teresom Barrick bio od 1988. do 2006. godine. Roker ima petero djece, među kojima je i poznata glumica Liv Tyler koju je dobio tijekom kraće romanse s modelom Bebe Buell.

Prije nego je prohodao sa sadašnjom partnericom, Tyler je 2011. godine zaprosio višegodišnju djevojku Erin Brady, no u siječnju 2013. godine par je prekinuo. Još davne 1975. godine roker je tražio dopuštenje od roditelja tada 16-godišnje groupie djevojke Julije Holcomb da ona može živjeti s njim u Bostonu, a par se 3 zajedničke godine uglavnom drogirao i tulumario.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aimee Ann (@theaimeeann) on

Također, Steven ju je zaprosio, zatim povukao prijedlog, a u jednom trenutku Julia je zatrudnjela, no u njihovoj je kući ubrzo izbio požar. Nakon što se nagutala dima, kako je sama kasnije tvrdila, roker je počeo vršiti pritisak na nju da pobaci u strahu da će dijete imati posljedice. Ubrzo im se raspala i veza, a Stevenov kolega iz benda, Ray Tabano, u svojim memoarima je potvrdio kako je rokera jako promijenio taj događaj.

Također, Tyler je otvoreno govorio o ovisnosti o drogama, a tvrdi da je na nju potrošio oko 2 milijuna dolara. Također, 2006. godine potvrdio je kako ima hepatitis C

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Eros Ramazzotti i Marica Pellegrinelli (Foto: Profimedia) Eros Ramazzotti i Marica Pellegrinelli (Foto: Profimedia) Eros Ramazzotti i Marica Pellegrinelli (Foto: Profimedia) Eros Ramazzotti (FOTO: Getty) +3 Eros Ramazzotti i Marica Pellegrinelli (Foto: Getty Images) Celebrity Prvo je ustuknula, pa se prepustila: Par koji ne viđamo često iznenadio izljevima nježnosti nasred ulice

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene