Brandi Cyrus je starija polusestra od pjevačice Miley Cyrus koja posljednjih godina privlači pažnju svojim ljubavnim životom.

Galerija


33-godišnja Brandi Cyrus bavi se glumom i pjevanjem, a nije toliko slavna kao njezina mlađa sestra Miley Cyrus (28). 

Vezani članci Tatjana Jurić i Ivan Zubak Godina ljubavnih brodoloma: Jurić raskinula zaruke, a Mišerić se iselila iz stana poznatog poduzetnika Miley Cyrus i Dua Lipa Maze se na kauču i piju krv: Svi pričaju o novom duetu slavnih glazbenica, no neki ih optužuju i da su pjesmu ukrale

Brandi je privukla pozornost na plaži u Meksiku gdje je bila u društvu prijateljice. Nosila je crni bikini koji je isticao njezino izvježbano tijelo, a oči je sakrila iza sunčanih naočala. 

Brandi je od 2019. u vezi s Reinardtom Visserom iz Južne Afrike s kojim nerijetko pozira za svoj Instagram profil. U veljači je otkrila da se njezin dečko morao vratiti u rodnu zemlju zbog problema s vizom, a priznala je da su postojali i neki drugi razlozi zbog kojih je otišao. 

"Trenutno radimo na nekim ozbiljnim stvarima u našoj vezi, no nismo prekinuli. Obećajem da ću vas informirati, no hvala unaprijed što nam dajete vremena da ovo međusobno riješimo u privatnosti. Da pojednostavim, veze su jako, jako teške, no prava ljubav je vrijedna svega", zaključila je Brandi uz romantičnu fotografiju sa Reinhardtom na kojoj mu sjedi u krilu. 

Inače, glumica, koja živi u Los Angelesu, je zapravo polusestra pjevačici Miley. Njezina majka Leticia se udala za country glazbenika Billy Rayja Cyrusa koji je posvojio nju i njezinog brata Tracea dok su bili mala djeca. Leticia i Billy su dobili Miley, Noaha i Braisona. 

Brandi na Instagramu prati milijun ljudi dok njezinu mlađu sestru Miley prati 130 milijuna. 

Osim što odlično pjeva i izgleda, svi pričaju i kako naša Albina govori engleski, pogledajte video!

Lopez opasno visoko podigla haljinu pa pokazala istreniranu stražnjicu, zanimljiva je ruka koja se našla u kadru na tom području