U svojoj nezavidnoj kolekciji navodno ima više od 20 prekršajnih prijava.


Srpski glumac Sergej Trifunović mogao bi završiti iza rešetaka i to zbog prikupljenih prometnih prekršaja. Naime, srpski mediji pišu kako jedan od najpoznatijih glumaca u regiji u svojoj kolekciji ima dvadesetak prekršajnih prijava, a zbog jedne bi mogao biti i uhićen.

"Trifunoviću je trenutačno najteža prijava za nedavanje podataka o tome tko je vozio njegov automobil u lipnju 2015. godine. S obzirom na to da policiji taj podatak nije dostavio u roku osam dana, sud je izdao naredbu da ga policija privede. Suđenje ga čeka i zato što je policiji prešutio tko je bio za volanom njegovog automobila prošle godine u listopadu. Osim toga, kamera je zabilježila i kako je nepoznati vozač u njegovom automobilu prekršaj počinio i prosincu 2015., ali Trifunović se ni onda nije odazvao pozivu policije da kaže tko je to bio", kazao je izvor sa suda za Kurir.

Sergej Trifunović (FOTO: Damir Spehar/PIXSELL)

OVDJE pogledajte i kako je Trifunović naprasno otišao s revije kad je čuo narodnjake.

Zbog navodnih prekršaja Trifunoviću prijete novčane kazne, zabrana vožnje na tri mjeseca i kazneni bodovi. Kurir piše i da glumac probleme ne radi samo po Beogradu nego i u drugim gradovima pa je tako Prekršajni sud u Novom Sadu zamolio kolege iz Beograda da saslušaju Trifunovića zbog prekršaja iz studenog prošle godine. Prometni prekršaji nisu jedini način na koji se glumac navodno oglušuje o zakon. Trenutno mu je u tijeku suđenje zbog neplaćanja doprinosa na temelju prijave iz 2014. godine.