455819
455819
455819
455819
455819

SKANDALOZAN ISTUP Čim je čuo narodnjake glumac demonstrativno napustio reviju

  • , 03.11.2016., 13:53
  • Autor:
  • komentara

Da mu se ne sviđa glazbeni odabir Sergej Trifunović svima je jasno dao do znanja.

 
 
 
 
Sergej Trifunović (FOTO: Screenshot/Prva.rs)
Sergej Trifunović (FOTO: Screenshot/Prva.rs)

Burna narav Sergeja Trifunovića ponovo je isplivala na vidjelo tijekom humanitarne revije u Beogradu. Naime, nakon što se na pistu popela pjevačica Vanja Mijatović, glumac je demonstrativno napustio reviju iako je sjedio u prvom redu.

Da mu glazbeni odabir nije po volji dalo se zaključiti iz Sergejevog izraza lica čim je Vanja započela s nastupom. No, pjevačicu ovaj incident nije smeo. Otpjevala je svoje do kraja, a na kraju je prokomentirala da je Sergejev postupak bio "jako nekulturan".

 "Sergej voli rock'n'roll. Ja pjevam narodnjake, ali i rock'n'roll i mogu zadovoljiti Sergeja", prokomentirala je Vanja nakon nastupa.

Inače, reviju je organizirala dizajnerica Nataša Damjanović za pomoć 29-godišnjem studentu Mariju Jurešiću koji boluje od raka kože.

Slušate li vi narodnjake?

glasova
glasova
glasova
glasova

Ukupno glasova: 2661

Pogledaj sve ankete


 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se