Carica je u šetnji Splitom oduzimala dah!


U petak navečer otvorena je manifestacija Dani Dioklecijana koja je započela postrojenjem carske legije i borbom gladijatora. Cara Dioklecijana utjelovio je Goran Marković, a caricu Prisku prelijepa Ana Zaninović.

>> Sestre Zaninović sretne i zaljubljene: 'Sve je nekako sada na svome mjestu'

Vezani članci Podstrana kraj Splita - nema vodovod! - 3 Izgradili vile s bazenima, no postoji jedan problem - nema vodovoda. Oni ulažu u turizam, a političari desetljećima samo obećavaju Ivica Puljak Neugodno iznenađenje za splitskog gradonačelnika: "​Ovaj potez napravljen prije izbora građane će koštati najmanje sedam milijuna kuna"

Dani Dioklecijana će trajati od 16. do 19. kolovoza u Splitu i sadržavati koncertne, gastronomske te glazbene programe.

Podsjetimo, 26-godišnja Ana Zaninović sa sestrom blizankom, Lucijom Zaninović proslavila se nakon svjetskog prvenstva u taekwondou u Meksiku gdje je Ana osvojila srebrnu medalju, a sestra brončanu.

Zbog preranog slavlja, 26-godišnja Splićanka je u najdramatičnijoj borbi u karijeri izgubila svjetski naslov. Ana je na kraju ipak dobila malu zadovoljštinu. Organizatori su priznali sramotu, dodijelivši joj nagradu za fair play u konkurenciji tisuću natjecatelja iz 150 država.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook