Zaljubljene...

Zaninovićke o dečkima: 'Kad dođemo kući sve nadoknadimo'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vjetar u leđa uspješnim blizankama Zaninović daju i njihovi dečki o kojima su prvi put javno progovorile samo za In magazin

Sestre ubojitih udaraca postale su splitski brend! Sa svjetskog prvenstva u Meksiku, Lucija Zaninović vratila se s broncom, a njezina blizanka Ana Zaninović sa srebrnom medaljom oko vrata.

Pogledaj i ovo Zamjena sestara Zaninović prevarila je i žiri - 1 Šok i nevjerica! Pogledajte trenutak kad su sestre Zaninović otkrile da su prevarile žiri: ''A sad da ja vama nešto kažem!''

>> Vrijeme samo za njih – Shakira i Pique na romantičnoj večeri

Zbog preranog slavlja, 26-godišnja Splićanka je u najdramatičnijoj borbi u karijeri izgubila svjetski naslov. Ana je na kraju ipak dobila malu zadovoljštinu. Organizatori su priznali sramotu, dodijelivši joj nagradu za fair play u konkurenciji tisuću natjecatelja iz 150 država.

Sestre Zaninović su uspješne, sretne i zaljubljene

Nakon duge i naporne sezone ovjenčane svjetskim odličjima, čeka ih zasluženi odmor i to sve do 1. rujna.

'Gdje može biti ljepše nego na našoj obali. Bit ćemo tu po Splitu, na otocima, uz more, kupat se, uživat i guštat', kaže taekwondašica Lucija. A društvo će im praviti njihovi dečki, o kojima su prvi put javno progovorile samo za In magazin.

'Obe smo u sretnim vezama. Sretne smo i zadovoljne po tom pitanju. Sve je nekako sada na svome mjestu', kaže Ana koja je u vezi godinu dana, a Lucija dvije. Uz obitelj i trenera Tonija Tomasa, momci su im najveća potpora.

'Malo je teže kad nas nema, pogotovo njima, a i nama je teško, ali nekako to sve brzo prođe, brzo dođemo kući i nadoknadimo sve propušteno', dodaje Ana. Svi četvero se, kažu slažu sjajno, a što su poznate sestre još otkrile pogledajte u prilogu inMagazina.  

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene