Sophia Hutchins i Caitlyn Jenner prvi su put viđene zajedno 2017. godine, a otad se ne odvajaju.

Galerija


Otkad je promijenila spol, 69-godišnja Caitlynn Jenner ne odvaja se od 46 godine mlađe Sophije Hutchins.

Vezani članci Caitlyn Jenner i Sofia Hutchins (Foto: AFP) Obje su nekad bile muškarci, a unatoč razlici od 46 godina, u sretnoj su vezi i planiraju vjenčanje Caitlyn Jenner Sophia Hutchins (Foto: Profimedia) Obje su promijenile spol: Caitlyn Jenner ne odvaja se od 46 godina mlađe djevojke manekenke

Podsjetimo, olimpijac Bruce Jenner, poznat i kao otac Kendall i Kylie Jenner te očuh slavnih sestara Kardashian, promijenio je spol 2015. godine, ubrzo nakon razvoda od Kris Jenner koja je od svojih kćeri napravila svjetske zvijezde.

Caitlynn ima ukupno desetero djece, no priznala je kako je oduvijek osjećala da je drugačija.

Sa Sophijom, koja je također nekad bila muškarac, prvi je put viđena u javnosti 2017. godine i otad se ne odvajaju, a šuškalo se kako se žele vjenčati te imati dijete putem surogat-majke. No u nedavnom intervjuu Sophia je na iznenađenje svih priznala kako se između njih ne događa ništa romantično.

"Nikada nismo bile u romantičnoj vezi, no mislim da nisam dužna govoriti s kim spavam, osim ako baš želim o tome govoriti. Nemam potrebu definirati stvari", započela je Sophia te istaknula kako joj je jasno da su te priče počele zbog toga što žive u istoj kući.

"U dobrom sam odnosu s njezinom obitelji, posebno s Kris, Kim, Kylie i Kendall", zaključila je Sophia.

I Caitlynn je kroz godine često isticala kako je Sophia njezina najbolja prijateljica, ali i obitelj te kako joj u potpunosti vjeruje. No puštala je da kruže priče o njihovoj vezi, jer joj je trebala medijska pozornost koja je s vremenom počela opadati.

No čini se kako više nema sumnje u prirodu njihovog odnosa. 

Jedan od najzgodnijih holivudskih frajera s tragičnom ljubavnom pričom na plaži otkrio više nego je htio