Sonja Kovač večeras će u "Plesu sa zvijezdama" plesati ozlijeđena.

Galerija


Sonja Kovač ozlijedila se uoči treće epizode "Plesa sa zvijezdama".

Vezani članci Sonja Kovač (Foto: Instagram) Sonja Kovač pokazala nekoliko plesnih koraka i izazvala oduševljenje obožavatelja: "Moj si favorit" Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL) Sonja Kovač skriva dečka, no otkrila nam je što on misli o showu u kojem ćemo ju uskoro gledati

Plavokosa ljepotica, blogerica i influencerica nedavno je doživjela malu nezgodu koja je po njezinoj grimasi izgledala prilično bolno, a o kojoj se raspisala na Instagramu pred više od 400 tisuća obožavatelja.

"Nažalost, desilo se ovo... Vježbajući, ukliještio mi se živac na vratu i lopatici, tako da trenutno ne mogu okretati vratom niti podići ruku. Utjecat će jako na moje treninge ovaj tjedan, a držite fige da se nekako probam oporaviti do nedjelje", napisala je Sonja sa smajlićem koji plače.

"Nije uopće lako sada trenirati i trenutačno je veliki pritisak za nedjeljni nastup. Nismo ublažili treninge, no pazimo da barem noge budu poštimane. Sonja će morati biti na tabletama protiv bolova za nedjelju", kratko nam je komentirao njezin plesni partner Gordan Vogleš.

Sonja je nastavila s tretmanima tijekom cijelog prošlog tjedna kako bi se što prije oporavila, a trake koje ima ne mjestu boli su sada roze, a ne više bež boje, pa se našalila kako ju možemo zvati "roza mumija". Ipak, nikada nije bilo riječi o otkazivanju večerašnjeg nastupa.

"Ooooh, da samo znate što vas očekuje u nedjelju. Nikako ne propustite Ples sa zvijezdama", poručila je Sonja na Instagram pričama, a sa svojim partnerom večeras pleše cha-cha-cha.

Jedva čekamo! 

Tko će biti drugi par koji će napustiti show, saznat ćemo upravo večeras u novoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" u 20.15 sati samo na Novoj TV.

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.