sada i nekada

Šokantne transformacije – operacije koje su ih vinule u nebesa!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zbog ovih su operacija još poželjnije!

U svijetu poznatih i slavnih često se priča o plastičnim operacijama koje su mnoge koštale lijepog izgleda i često su bile neprežaljene. Ovo su žene kojima je odlazak pod nož donio još veću popularnost i vinuo njihovu karijeru u nebesa.

Pogledaj i ovo showbuzz To je dokaz? Javnost je uvjerena da su se Brad i Jennifer pomirili zbog teorije koja godinama kruži Hollywoodom

Slavna glumica Megan Fox, kako kažu kirurzi, ne bi bila tako privlačna da na licu nije napravila neke korekcije. Glumica je često u intervjuima znala govoriti kako je nekad imala manjak samopouzdanja pa se pretpostavlja da su joj u rješenju tog problema pomogle operacije. Megan je tako operirala nos, usta i grudi, no to nikada nije službeno potvrdila.

Zvijezda serije 'Tračerica', Blake Lively, postala je sinonim urbane ljepote i stilske usklađenosti. Slavna je Serena uvećanjem grudi i suženjem nosa postigla je zanosan izgled zaslužan za njen uspjeh na malim ekranima, piše Radar Online.

Gwyneth Paltrow još je jedna diva kojoj su male korekcije pomogle da se još bolje osjeća u svome tijelu. Glumica je nakon poroda podigla grudi te učinila još neke sitne korekcije na tijelu. Usprkos odlasku pod nož, Gwyneth i dalje svakodnevno vježba i pravilno se hrani te upravo tako održava svoje mjesto na listi najpoželjnijih glumica.

Za besprijekoran izgled slavne Beyonce također je zaslužan tim stručnjaka. Upravo je ona dokaz da je korekcija nosa, grudi ili stražnjice omiljena investicija bogatih i slavnih. O njezinom se transformacijama šuška od početka njezine karijere, no mnogi se slažu da sada izgleda puno bolje.

Usprkos velikom riziku želi još jednom sve to proći!

Angelinu Jolie ikona je ljepote i veliki uzor ženama svijeta za kojom uzdišu muškarci. No ova je diva učinila i te kako puno plastičnih operacija kako bi postigla željeni izgled. Slavna je glumica korigirala nos, ugradila implantate u obraze, povećala usne te podigla kapke. I još dalje, nagađa se da je nos išla usavršavati i drugi put. Za njezine grudi tabloidi su često nagađali da su povećane, no nitko to nikada nije službeno potvrdio.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene