Opasan korak

Usprkos velikom riziku želi još jednom sve to proći!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Iako se sprema na operaciju kojom bi uklonila jajnike, željela bi ostvariti još jednu veliku želju.

Slavna glumica Angelina Jolie ne može podnijeti pomisao da nema više djece.

Pogledaj i ovo Angelina i Zahara Jolie Ovo nitko nije očekivao! Kći Angeline i Brada javno je izvela potez kojim je dala do znanja u kakvom je odnosu s ocem?

38-godišnja diva i njezin zaručnik Brad Pitt zajedno imaju petero divne djece. Maddox, Pax i Zahara su posvojeni dok su Shiloh, Vivienne i Knox njihova biološka djeca.

Angelina prvi put otkrila svakodnevicu u obitelji Jolie-Pitt

Lijepa se glumica prošle godine podvrgnula dvostrukoj mestektomiji da bi smanjila rizik od dobivanja raka dojke. Angelina ima gen zbog kojeg postoji velika vjerojatnost da dobije rak dojke i rak jajnika, a dvostrukom mastektomijom smanjila je šanse za 90 posto od dobivanja raka dojke.

Ipak, to nije dovoljna sigurnost pa se poznata glumica navodno odlučila na još jednu operaciju kojom bi uklonila jajnike, piše Belfast Telegraph.

Iako već ima mnogobrojnu obitelj, priznala je da žali za mogućnošću da ima još svoje biološke djece. Teško joj se bilo pomirit s time da više neće moći proći cijeli proces trudnoće i biti majka još jednom.
'Svjesna je rizika, ali teško se miri s time. Svi znamo da obožava biti majka i da obožava odgajati svoju djecu. Ipak, zna da ako će čekati predugo da rizik samo raste', rekao je izvor.

'Brad kaže da je to njezina odluka i da će ju poštivati. No svjestan je toga da sat otkucava i da bi bilo najbolje operaciju obaviti što prije', dodaje izvor.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene