Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mnoge poljupce iz serija i filmova pamtiti ćemo upravo zato jer su bili zabranjeni, ali strast je bila jača.


Sex and the City : Carrie i Big

Serija 'seks and the city' zaludila je žene diljem svijeta i mnogima bila izvor ženski savjeta i izvor zabave. Brojne obožavateljice bezbroj su se puta mogle poistovjetiti sa glavnom junakinjom Carrie, a jedna od situacija je zasigurno i bivši dečko kojeg nikako nisu uspjele preboljeti. Iako svi znaju da Carrie nije trebala prevariti Aidena, Big je bio njezina slaba točka. Od početka serije osjetila se strast između njih dvoje i svaki je njihov poljubac bio strastven i željno iščekivan.

'50 nijansi sive', ali na BALKANSKI način – seksi scene za pamćenje!

Beverly Hills 90210: Dylan i Kelly

Vezani članci Michelle Williams - 2 Najpoznatija je po tragičnoj ljubavnoj priči, ali mnogi ju pamte i po seriji koja im je obilježila odrastanje Meryl Streep - 1 Umalo odbacila filmsku karijeru zbog nosa, no protivnica je operacija, a proživjela je i ljubavnu tragediju

Serija uz koju su mnogi odrasli također je bila puna skrivenih i potisnutih strasti među likovima. Jedan takav par su i Dylan i Kelly i svi pamte epizodu u kojoj su njih dvoje izmijenili strastveni poljubac na plaži uz vatru dok je Brenda (njegova djevojka, a njezina najbolja prijateljica) bila u Parizu.

Dawson’s Creek: Joey i Pacey

Serija koja je bila veliki hit 90-tih pratila je odrastanje grupice tinejdžera. Kemija između Katie Holmes i Joshue Jackson nije bila zanemariva i svi su znali da je samo pitanje vremena kada će njih dvoje završiti u strastvenom klinču. Iako je glavni lik Dawson bio lud za Joey, ona nije mogla odoljeti njegovom prijatelju Paceyju i to je jedan od poljubaca koji će se pamtiti.

The Bridges of Madison County: Robert Kincaid i Francesca Johnson

Dok su njezin muž i djeca na sajmu u Illinoisu, Francesca Johnson koji glumi Meryl Streep upoznaje i zaljubljuje se u fotografa Roberta Kincaida (Clint Eastwood) koji je došao u okrug Madison kako bi snimio foto-kampanju za National Geographic o mostovima iz okruga. Njih dvoje provode četiri dana zajedno, a upravo je to prekretnica u njezinom životu. Poljubac koji je bio neizbježan postao je jedan od onih koji se pamte.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook