Podrška prijatelju

Poslije tužnih Grdovićevih scena Snježana Mehun stala u njegovu obranu: ''Ovo više nije on, želim mu brz oporavak''

Mladen Grdović Mladen Grdović Screenshot 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Mladen Grdović Mladen Grdović Snježana Schilinger Snježana Schilinger Mladen Grdović Snježana Schilinger - 4 Snježana Schilinger - 3 Snježana Schilinger - 2 Snježana Schilinger - 1 Snježana Schilinger - 4 +3 Snježana Schilinger - 3 Galerija

Snježana Schillinger oglasila se nakon što se društvenim mrežama proširila snimka pijanog Mladena Grdovića tijekom proteklog vikenda s koncerta u Sloveniji.

Snježana Schilllinger na svom je Facebook profilu objavila je status u kojem se osvrnula na stanje Mladena Grdovića nakon snimke koja je izašla u javnost proteklog vikenda.

Pogledaj i ovo In Magazin: Mladen Grdović - 1 svi su o njima brujali Prevare, optužbe i medijska prepucavanja: Zvjezdani razvodi u regiji koji su podignuli veliku medijsku prašinu!

Naime, Grdović je na pozornicu stigao vidno alkoholiziran, a nastup nije uspio ni održati pa su ga nakon nekoliko padova s pozornice iznijeli zaštitari.

Poduzetnica je poručila kako Grdovića i dalje voli te da mu želi brz oporavak, a kako je istaknula, ovakvo stanje u kojem se Grdović pojavio nikada joj neće promijeniti mišljenje o njemu jer joj je pomogao kad je trebala.

''Volim Mladena Grdovića i dalje bez obzira na sve! Divna je osoba bio onakav kakvog ga pamtim, surađivala sam s njim prije otprilike 20 godina, spasio je situaciju kada sam radila koncert na starom Hajdukovom igralištu u Splitu!'' započela je Snježana svoj status pa pojasnila što se točno dogodilo.

''Torcida nije dozvolila od 6 izvođača niti jednom pa čak ni ženskim izvođačima na binu da izađu dok on nije predložio da izađe na binu mimo scenarija! Izašao je, zagrlio Indiru i zapjevao s njom i poručio: ''Dečki pustite ljude da pjevaju kakve veze ima tko je od kuda''

''Heroj je u cijeloj Dalmaciji, bez obzira na sve i na ovaj sinoćnji događaj jer to više nije on! Želim mu brz oporavak!'' poručila je Snježana prijatelju.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Boščić - 10 Martina Boščić - 14 Martina Boščić - 13 Martina Boščić - 12 +12 Martina Boščić - 11 Celebrity Naša najutjecajnija fitness influencerica objavila vruće fotke s odmora, fit figurom pohvalila se pred gotovo 200 tisuća pratitelja!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian i Pete Davidson - 4 Kim Kardashian i Pete Davidson - 3 +5 Kim Kardashian i Pete Davidson - 2 Celebrity Kim u bikiniju s tangama pokazala svu raskoš svojih oblina, iako mnogi tvrde da je u pitanju Photoshop

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene