Završio na podu

Grdovića odvukli zaštitari s pozornice u Sloveniji, posrtao je pa na kraju potpuno izgubio kontrolu nad sobom

Mladen Grdović Mladen Grdović Screenshot 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Mladen Grdović Mladen Grdović Mladen Grdović Mladen Grdović Mladen Grdović Mladen Grdović In Magazin: Mladen Grdović - 10 In Magazin: Mladen Grdović - 8 In Magazin: Mladen Grdović - 7 In Magazin: Mladen Grdović - 6 +11 In Magazin: Mladen Grdović - 5 Galerija

Na društvenim mrežama pojavile su se snimke gdje Mladen Grdović tetura pozornicom i nije u stanju održati koncert. Publika je negodovala zbog viđenog.

Ovih dana se u slovenskim Marezigama održava takozvani festival refoška i slovenske Istre, koji slavi 50. obljetnicu postojanja, a među glazbenicima koji su nastupali bio je Mladen Grdović.

Pogledaj i ovo Maja Šuput vežu ih sjećanja! Maja Šuput ispričala anegdotu s Grdovićem koju nikad neće zaboraviti: ''Onda su nas istjerali van!''

U subotu na Dan vinogradara imao je zakazan nastup, no ako je suditi prema snimkama koje su se pojavile na društvenim mrežaam, nije ga bio u stanju odraditi kako spada zbog koje čašice alkohola previše.

@toni_cro #mladengrdović ♬ original sound - just_funn

Naime, kako je rekao jedan od posjetitelja koncerta, Mladen je otpjevao skoro četiri pjesme, a onda je krenuo posrtati i završio na podu. Pokušao je maknuti i mikrofon sa stativa kako bi nastavio pjevati, ali to mu nije uspjelo.

''Katastrofa, katastrofa'', čulo se iz publike. 

Publici je zaželio laku noć, a s pozornice su ga odvukli zaštitari.

Grdović je prošle godine u kolovozu za In magazin otkrio da se nalazi u najtežem razdoblju u životu.

''Svi su bili prema meni fer, a ja sam najmanje držao...umjesto da držiš do svoje familije, a ne sve u bevandi, je i tako?'', pitao se Mladen tada.

U čemu misli da je najviše pogriješio?

''U bevandi. To mogu i pred svijetom reći. I onaj najgori čovjek neka se toga ostavi. Tu sam fula, totalno'', iskreno priznaje.

Što mu je supruga Brankica rekla na to?

''Što će reći! Jadna je patila i brat i familija i svi. Svima bi reka da se ostave toga đubretara, eto'', poručio je tada Mladen.

Što je pjevač poduzeo po tom pitanju, da se ostavi toga. Vidi li neki izlaz?

''Jako teško, ali ću nastojati. Pokušat ću, napravit ću sve. Nema doktora, doktor je u glavi. Toliko lijepih pjesama sam napravio, toliko svijeta prošao, a ja sam kriv za sve'', govorio je Mladen.

Koliko mu je žao zbog svega? Sve je izgubio zbog bevande!

''Puno. Puno. Ni me briga za novac. Puno sam izgubio i puno prijatelja, vidiš kako je otišao i Rajko Dujmić i puno mojih prijatelja, sve zbog takvih razloga. Izgubio sam ponos, izgubio sam ono što su me mater i ćaća odgojili, sve sam izgubio'', rekao je tada Mladen.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Boščić - 10 Martina Boščić - 14 Martina Boščić - 13 Martina Boščić - 12 +12 Martina Boščić - 11 Celebrity Naša najutjecajnija fitness influencerica objavila vruće fotke s odmora, fit figurom pohvalila se pred gotovo 200 tisuća pratitelja!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian i Pete Davidson - 4 Kim Kardashian i Pete Davidson - 3 +5 Kim Kardashian i Pete Davidson - 2 Celebrity Kim u bikiniju s tangama pokazala svu raskoš svojih oblina, iako mnogi tvrde da je u pitanju Photoshop

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene