Zasigurno vam se koji put dogodilo da zamijenite ove slavne ličnosti – rješite dilemu jednom za svagda! Tko je tko?


Jeffrey Dean Morgan i Javier Bardem obojica su glumci. Zgodna dva komada za kojima luduju žene diljem svijeta. Kršni momci, brada im dobro stoji i prvi su na popisu glumaca koje ste zasigurno barem jednom zamijenili. Jeffrey Dean Morgan proslavio se u seriji The Walking Dead i The Good Wife i Grey's Anatomy, a pripadnice ženskog roda osvojio je i u brojnim filmovima. Javier Bardem ne zaostaje za njim. Poznat je po filmovima No Country for Old Men, Love in the Time of Cholera ili pak Vicky Cristina Barcelona. Sve u svemu, dva zgodna lika koji znaju i dobro glumiti.

Vezani članci Frank Graziano prima nagradu Povijesni uspjeh: Hrvatska "Murina" osvojila nagradu za najbolji debitantski film u Cannesu Dvojnici u crtićima Iznenadili se kad su pogledali crtiće i shvatili da imaju dvojnike

Zooey Deschanel i Katy Perry dvije su dame koje su također na našem popisu. Velike oči i blisatv osmijeh, ali ima i „ono nešto“ što ove dvije dame dijele. Zooey je mlada glumica koja je veliku seriju stekla nakon serije New Girl. Katy je pak pjevačica čije hitove svi pjevuše. Morate priznati da si curke nalikuju.

Osim glumaca, glumica i pjevačica, 'duplića' ima i u manekenskim vodama. Hvala bogu na dvije ljepotce - Miranda Kerr i Adriana Lima svjetski su poznate manekenke. Možemo samo reći da smo zahvalni na dvije ljepotice koje ovaj svijet čine još ljepšim.

Vraćamo se na glumice. Carey Mulligan je slatkica koju već dugo gledamo na filmskom platnu, a poznata vam je iz filmova An Education, The Great Gatsby ili možda National Theater Live: Skylight. Pazite da ju niste zamijenili s Michelle Williams. Nju ste gledali u filmovima My Week with Marilyn, Shutter Island, a mnogi su je zavoljeli u seriji Dawson's Creek.