Danas slavni

Vjerovali ili ne: Nekad su se skidali do kraja za novac!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Donosimo vam top 5 zvijezda koji su prije nego što su postali poznati bili striperi.

Moto 'seks prodaje' mnogima je znan. No, jeste li znali da su neke hollywoodske zvijezde i zarađivale skidajući se u striptiz klubovima.

Pogledaj i ovo Lady Gaga "Je li ovo ona ili...?" Što se dogodilo s licem Lady Gage? Nisu je prepoznali ni najveći obožavatelji, a mnogi su je zamijenili s poznatom kolegicom!

Procurile fotke slavne glumice kako pleše na šipci u halterima! 

1. Chris Pratt

Tijekom jednog gostovanja u 'Ellen DeGeneres Show' Chris Pratt otkrio je tajnu da je bio striper pod pseudonimom 'Magic Mike". Glumac se opravdavao kako je bio klinac koji je živio u malom gradiću te je samo kratki period radio kao striper.

2. Amber Rose

Model, glumica i bivša djevojka Kannye Westa, od svoje 15 godine je radila kao striptizeta. Amber je gostovala u mnogim  videospotovima gdje joj je sigurno pomoglo iskustvo koje je stela kao striptizeta.

3. Lady Gaga

Pop pjevačica nema problema s prihvaćanjem svoje prošlosti - baš obrnuto. Lady Gaga se pohvalila kako je radila kao plesačica burleske u klubu na Manhattanu. 'Zaradila sam više novaca skidanjem nego konobarenjem' argumentirala je pjevačica.

4. Michael 'The Situation' Sorrentino

Zvijezda reality serije 'Jersey Shore' tijekom jedne epizode otkrio je kako je bio član 'All American Male' egzotične plesne skupine, a njegovo umjetničko ime je bilo 'Vito Durado'.

5. Javier Bardem

Poznati španjolski glumac koji niže filmske hitove, karijeru je započeo kao striper. No, srećom trajalo je svega 10 minuta. Glumac koji je tada bio u usponu, u jednom intervjuu izjavio je kako je to naprosto bila katastrofa, a njegova majka i sestra su sjedile u publici.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene