Žene ih 'cinkale'

FOTO Slavni dečki koji nisu baš obdareni...

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ovi su slavni dečki maaalo zakazali u krevetu...

Ovi slavni dečki imaju velike karijere, velike kuće, velike automobile, no to se ne može reći i za njihovu obdarenost.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez i Ben Affleck - 5 Kao tinejdžeri! Navikli smo se gledati ih kako se svađaju i ljute, a sada su uhvaćeni u trenutku kada su mislili da ih nitko ne gleda!

Vjerovali ili ne: Nekad su se skidali do kraja za novac!

Ashton Kutcher

Brittany Murphy htjela se našaliti na račun svog bivšeg dečka Ashtona Kutchera u intervjuu iz 2008. Murphy je komentirala Ashtonov tadašnji odnos s Demi Moore pa je Davidu Lettermanu rekla: 'Čini mi se da njemu godine nisu važne, a njoj veličina nije bitna.'

Eminem

Bivša supruga slavnog repera Eminema, Kim Mathers, izjavila je kako reper nije baš pretjerano obdaren. 'Ukoliko planirate seks s Marshallom, pobrinite se da imate malu, plavu pilulu jer inače to neće funkcionirati', rekla je Kim.

Nick Cannon

Iako se čini da je Mariah Carey zadovoljna Nickovim vještinama u krevetu, njegova bivša Selita Ebanks njegovu je muškost prokomentirala jednom riječju - 'Eh'.

Nick Lachey

Bivši suprug Jessice Simpson nije bio sretan nakon njezinog intervjua u kojem je otkrila kakav im je bio prvi put u krevetu. 'Nickova mala 'oprema' stvarala je probleme. Na primjer, tijekom našeg prvog spolnog odnosa nisam osjetila ništa, moram priznati. Cijelo vrijeme sam glumila i bilo mi ga je na kraju žao', rekla je Simpson.

Enrique Iglesias

Osim po glazbi, Enrique će ostati zapamćen i po svom priznanju da ima - najmanji penis na svijetu. 2005. je izjavio kako mu je potreban mali prezervativ. 'Sljedeći proizvod na koji ću staviti svoje ime bit će - ekstra mali prezervativi', rekao je Iglesias.

Shia LaBeauf

Shia LaBeauf trebao je pričati za Playboy o svom gubljenju nevinosti, no na kraju je otkrio i ono što nije htio. 'Sjećam se da sam ispod tadašnje djevojke stavio jastuk jer sam to vidio u filmovima za odrasle. No, stavio sam ga pod krivim kutem tako da nisam dobro ušao u nju. Nisam baš nešto obdaren i očito to nije bio pametan potez', priznao je LaBeauf.

Ben Affleck

Clark Duncan našalio se na račun svog kolege Bena Afflecka izjavivši: 'Dame, nemojte me krivo shvatiti, Ben je cool, ali vidio sam ga golog i nije me baš oduševio!'

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene