Jared Leto u kolovozu 2019. godine dolazi u Hrvatsku i tu će provesti tri dana.

Galerija


Jedan od najzgodnijih holivudskih glumaca i pjevača na svom je profilu na Instagramu objavio vijest kako je u kolovozu zakupio jedan otok u Hrvatskoj.

Vezani članci Testiranje na koronavirus, ilustracija - 3 U bolnicama puno pacijenata s teškom kliničkom slikom: Na sjeveru zabrinjavajuće, u jednoj županije zaražen svaki drugi testirani, u dvije svaki četvrti Jared Leto (Foto: Instagram) Holivudski glumac pohvalio se ubojitim mišićama u kojima će ovo ljeto moći uživati i Hrvatice

Radi se o holivudskom zavodniku Jaredu Letu, koji se već nekoliko godina bavi organizacijom festivala "Camp Mars" zajedno s članovima svog benda Thirty Second to Mars. "Zakupio sam cijeli otok u Hrvatskoj. Izgleda nevjerojatno. Imamo vlastiti otok u Hrvatskoj i bit će ludo", rekao je Jared u prijenosu uživo na svom profilu na Instagramu.

Radi se o otoku u blizini Šibenika, a festival će trajati od 9. do 12. kolovoza. Cijene karata iznose od 6700 do vrtoglave 42 tisuće kuna, a uključuju sve koncerte, dodatne aktivnosti, smještaj i hranu. Jaredove obožavateljice iz Hrvatske svakako će razveseliti vijest da će njihov miljenik u kolovozu biti u njihovoj blizini, a glumac je dugo bio i miljenik brojnih slavnih dama koje su na njega padale kao kruške.

Jedna je od njih i Cameron Diaz, koja je s njim bila od 1999. do 2003. godine, a iako se šuškalo da se par zaručio, odlučili su krenuti svatko svojim putem. U njegovu su se krevetu našle i bivše teen zvijezde Ashley Olsen i Lindsay Lohan, no radilo se o kratkim i neobaveznim avanturama, baš kao što je bila i ona s bogatašicom Paris Hilton.

Neko se vrijeme šuškalo kako mu je stililistica Chloe Bartoli više od poslovne suradnice, a s njom je proveo i dan nakon što je osvojio Oscara 2014. godine.

U njegovu ljubavnu mrežu uplela se i pjevačica Miley Cyrus u vrijeme kada je radila skandale te bila u prekidu sa sadašnjim suprugom Liamom Hemsworthom, a družili su se uglavnom u njegovu domu. I njezina kolegica Katy Perry utjehu od prekida s Johnom Mayerom pronašla je upravo u Jaredu, i to navodno na slavnoj Coachelli 2014. godine. Na istom je festivalu 2016. godine glumac uhvaćen u zagrljaju s pjevačicom Halsey.

A čini se kako nisu samo glumice i pjevačice njegovi tipovi, jer posljednja u nizu osvojenih dama bila je mlada ruska manekenka i anđelica Victoria's Secreta Valery Kaufman. S njom je prvi put viđen u ljeto 2015. godine, a iako su se držali za ruke i ljubili, par nikada nije potvrdio svoju vezu. Posljednji su put zajedno viđeni u rujnu 2018. godine.

Tko zna, možda mu ova ruska ljepotica bude pratnja i u Hrvatskoj! 

Voljenu suprugu izgubio je 2009. godine, a poznatog glumca sad je zadesila još jedna obiteljska tragedija

Kako je "hrvatska Kim Kardashian" izgledala prije 9 godina? Puno drugačije nego danas!

Ljepotica poznata po raskošnim oblinama snimljena u izdanju u kojem je nismo navikli vidjeti

Sjećate se "Otimačice"? Slavna glumica deformirala je lijepo lice operacijama