Evo koga je sve ljubio

Nisu mu odoljele: Ovaj slavni frajer zaveo je mnoge ljepotice, a u kolovozu stiže tulumariti u Hrvatsku

Jared Leto i Valery Kaufman (Foto: Profimedia) Jared Leto i Valery Kaufman (Foto: Profimedia) Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Jared Leto i Valery Kaufman (Foto: Profimedia) Valery Kaufman (Foto: Instagram) Valery Kaufman (Foto: Instagram) Valery Kaufman (Foto: Instagram) Jared Leto (Foto: Getty Images) Paris Hilton (Foto: Profimedia) Miley Cyrus (Foto: Profimedia) Katy Perry i John Mayer (Foto: Profimedia) Chloe Bartoli (Foto: AFP) Ashley Olsen (Foto: AFP) +1 Jared Leto (Foto: Getty Images) Galerija

Jared Leto u kolovozu 2019. godine dolazi u Hrvatsku i tu će provesti tri dana.

Jedan od najzgodnijih holivudskih glumaca i pjevača na svom je profilu na Instagramu objavio vijest kako je u kolovozu zakupio jedan otok u Hrvatskoj.

Pogledaj i ovo Katy Perry - 1 u pomoć priskočile i kolege Katy Perry se tijekom snimanja dogodila nezgoda s gornjim dijelom outfita, skrivala se jastukom: "Ovo je obiteljski show..."

Radi se o holivudskom zavodniku Jaredu Letu, koji se već nekoliko godina bavi organizacijom festivala "Camp Mars" zajedno s članovima svog benda Thirty Second to Mars. "Zakupio sam cijeli otok u Hrvatskoj. Izgleda nevjerojatno. Imamo vlastiti otok u Hrvatskoj i bit će ludo", rekao je Jared u prijenosu uživo na svom profilu na Instagramu.

Radi se o otoku u blizini Šibenika, a festival će trajati od 9. do 12. kolovoza. Cijene karata iznose od 6700 do vrtoglave 42 tisuće kuna, a uključuju sve koncerte, dodatne aktivnosti, smještaj i hranu. Jaredove obožavateljice iz Hrvatske svakako će razveseliti vijest da će njihov miljenik u kolovozu biti u njihovoj blizini, a glumac je dugo bio i miljenik brojnih slavnih dama koje su na njega padale kao kruške.

Jedna je od njih i Cameron Diaz, koja je s njim bila od 1999. do 2003. godine, a iako se šuškalo da se par zaručio, odlučili su krenuti svatko svojim putem. U njegovu su se krevetu našle i bivše teen zvijezde Ashley Olsen i Lindsay Lohan, no radilo se o kratkim i neobaveznim avanturama, baš kao što je bila i ona s bogatašicom Paris Hilton.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JARED LETO (@jaredleto) on

Neko se vrijeme šuškalo kako mu je stililistica Chloe Bartoli više od poslovne suradnice, a s njom je proveo i dan nakon što je osvojio Oscara 2014. godine.

U njegovu ljubavnu mrežu uplela se i pjevačica Miley Cyrus u vrijeme kada je radila skandale te bila u prekidu sa sadašnjim suprugom Liamom Hemsworthom, a družili su se uglavnom u njegovu domu. I njezina kolegica Katy Perry utjehu od prekida s Johnom Mayerom pronašla je upravo u Jaredu, i to navodno na slavnoj Coachelli 2014. godine. Na istom je festivalu 2016. godine glumac uhvaćen u zagrljaju s pjevačicom Halsey.

A čini se kako nisu samo glumice i pjevačice njegovi tipovi, jer posljednja u nizu osvojenih dama bila je mlada ruska manekenka i anđelica Victoria's Secreta Valery Kaufman. S njom je prvi put viđen u ljeto 2015. godine, a iako su se držali za ruke i ljubili, par nikada nije potvrdio svoju vezu. Posljednji su put zajedno viđeni u rujnu 2018. godine.

Tko zna, možda mu ova ruska ljepotica bude pratnja i u Hrvatskoj! 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Liam Neeson i Natasha Richardson (Foto: AFP) Liam Neeson i Natasha Richardson (Foto: AFP) Liam Neeson i Natasha Richardson (Foto: AFP) Liam Neeson (Foto: AFP) +1 Ronan Sexton (Foto: Facebook) Celebrity Voljenu suprugu izgubio je 2009. godine, a poznatog glumca sad je zadesila još jedna obiteljska tragedija

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perić (Foto: Instagram) Jelena Perić (Foto: Instagram) Jelena Perić (Foto: Instagram) Jelena Perić (Foto: Instagram) +1 Jelena Perić (Foto: Instagram) Celebrity Kako je "hrvatska Kim Kardashian" izgledala prije 9 godina? Puno drugačije nego danas!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Upton (Foto: Instagram) Kate Upton (Foto: Profimedia) Kate Upton (Foto: Instagram) Kate Upton (Foto: Instagram) +3 Kate Upton (Foto: Getty Images) Celebrity Ljepotica poznata po raskošnim oblinama snimljena u izdanju u kojem je nismo navikli vidjeti

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Gabriela Spanic (Foto: Instagram) Gabriela Spanic (Foto: Instagram) Gabriela Spanic (Foto: Instagram) Gabriela Spanic (Foto: Instagram) +3 Gabriela Spanic (Foto: AFP) Celebrity Sjećate se "Otimačice"? Slavna glumica deformirala je lijepo lice operacijama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene