Najavljuje pravi spektakl!

Miljenik žena zakupio cijeli otok kod Šibenika: "Izgleda nevjerojatno, bit će nam ludo"

Jared Leto (Foto: Instagram) Jared Leto (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jared Leto (Foto: Instagram) Mars Island (Foto: Instagram) Mars Island (Foto: Instagram) Mars Island (Foto: Instagram) Jared Leto (Foto: Getty Images) Jared Leto (Foto: Getty Images) Jared Leto (Foto: Getty Images) Jared Leto (Foto: Getty Images) +0 Jared Leto (Foto: Getty Images) Galerija

Jared Leto organizira trodnevni festival na hrvatskom otoku koji je cijeli zakupio.

Jedan od najzgodnijih holivudskih glumaca i pjevača Jared Leto na svom je profilu na Instagramu objavio veliku vijest kako je, ni više ni manje, nego zakupio jedan cijeli otok u Hrvatskoj.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JARED LETO (@jaredleto) on

Pogledaj i ovo showbuzz Coachella 2014 Poljupci, ples i kratke hlačice pod kalifornijskim suncem

Naime, Jared se već nekoliko godina bavi organizacijom festivala "Camp Mars" zajedno s članovima svog benda Thirty Second to Mars, a on će se ove godine održati na jednom otoku u Lijepoj Našoj, čije ime nije otkriveno, ali zna se da je u blizini Šibenika i šuška se da je riječ o Obonjanu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Obonjan Island (@obonjan) on

"Zakupio sam cijeli otok u Hrvatskoj. Izgleda nevjerojatno. Imamo vlastiti otok u Hrvatskoj i bit će ludo", rekao je Jared u prijenosu uživo na svom profilu na Instagramu i time iznenadio brojne obožavatelje jer se festival dosad održavao u Kaliforniji.

Festival će trajati od 9. do 12. kolovoza ove godine, ulaznice su u prodaji već od danas na web-stranici benda, a Jared u storyjima na Instagramu poziva fanove da ih kupe jer je potražnja velika i uskoro će nestati.

Uz koncerte, posjetitelji festivala moći će se opuštati u aktivnostima poput joge i meditacije, a bit će organizirana i umjetnička događanja.

Cijene karata iznose od 6700 do vrtoglavih 42 tisuće kuna, a uključuju sve koncerte, dodatne aktivnosti, smještaj i hranu.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Seks-skandali (FOTO: Instagram) Jelena Karleuša i Duško Tošić (Foto: Instagram) Ognjen Vranješ (Foto: Instagram) Dara Bubamara (FOTO: Instagram) +0 Suzana Mančić (FOTO: Instagram) Celebrity Kad stvari odu predaleko: Srbija je puna seks-skandala, evo čije su sve fotografije i snimke izašle na vidjelo

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Halle Berry (Foto: AFP) Halle Berry (Foto: Screenshot) Halle Berry (Foto: AFP) Halle Berry (Foto: AFP) +5 Halle Berry (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Ova seksi scena nastala je prije čak 18 godina, a snimila ju je ljepotica koja i s 52 godine izgleda fantastično

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša i Duško Tošić (Foto: Instagram) Jelena Karleuša, Duško Tošić (FOTO: Instagram) Jelena Karleuša, Duško Tošić (FOTO: Instagram) Duško Tošić (Foto: Instagram) +4 Ognjen Vranješ (FOTO: Instagram) Celebrity Ognjen razljutio šefove, javila se i njegova supruga, a Jelena objavila fotografiju s Duškom iz Kine

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene