Jared Leto organizira trodnevni festival na hrvatskom otoku koji je cijeli zakupio.

Galerija


Jedan od najzgodnijih holivudskih glumaca i pjevača Jared Leto na svom je profilu na Instagramu objavio veliku vijest kako je, ni više ni manje, nego zakupio jedan cijeli otok u Hrvatskoj.

Vezani članci Davor Križić Jazz.hr najavio tri sjajna koncerta od 12. do 14. lipnja u sklopu proslave svog 30. rođendana! Jared Leto (Foto: Instagram) Holivudski velikan i zavodnik uskoro stiže u Lijepu našu, a fanovima je poručio: "Jedva čekam!"

Naime, Jared se već nekoliko godina bavi organizacijom festivala "Camp Mars" zajedno s članovima svog benda Thirty Second to Mars, a on će se ove godine održati na jednom otoku u Lijepoj Našoj, čije ime nije otkriveno, ali zna se da je u blizini Šibenika i šuška se da je riječ o Obonjanu.

"Zakupio sam cijeli otok u Hrvatskoj. Izgleda nevjerojatno. Imamo vlastiti otok u Hrvatskoj i bit će ludo", rekao je Jared u prijenosu uživo na svom profilu na Instagramu i time iznenadio brojne obožavatelje jer se festival dosad održavao u Kaliforniji.

Festival će trajati od 9. do 12. kolovoza ove godine, ulaznice su u prodaji već od danas na web-stranici benda, a Jared u storyjima na Instagramu poziva fanove da ih kupe jer je potražnja velika i uskoro će nestati.

Uz koncerte, posjetitelji festivala moći će se opuštati u aktivnostima poput joge i meditacije, a bit će organizirana i umjetnička događanja.

Cijene karata iznose od 6700 do vrtoglavih 42 tisuće kuna, a uključuju sve koncerte, dodatne aktivnosti, smještaj i hranu.

Kad stvari odu predaleko: Srbija je puna seks-skandala, evo čije su sve fotografije i snimke izašle na vidjelo

Ova seksi scena nastala je prije čak 18 godina, a snimila ju je ljepotica koja i s 52 godine izgleda fantastično

Ognjen razljutio šefove, javila se i njegova supruga, a Jelena objavila fotografiju s Duškom iz Kine