Slavko Sobin objavio je preslatku fotografiju sa svojim ljubimicama Bubom i Marom.

Galerija


Nije tajna da je popularni domaći glumac Slavko Sobin, kojeg gledamo kao jednog od sudionika u showu "Ples sa zvijezdama" veliki ljubitelj životinja i ponosni vlasnik dva psa.

Vezani članci Ekipa serije \'\'Drugo ime ljubavi\'\' (Foto: Marko Lukunić/Pixsell) Predstavljena nova serija Nove TV, evo što poručuje zvjezdana ekipa koju ćemo uskoro gledati! Slavko Sobin i Gabriela Pilić pobjednici su Plesa sa zvijezdama (Foto: Dnevnik.hr) Ples sa zvijezdama: Slavko Sobin i Gabriela Pilić u velikom finalu osvojili titulu najboljeg plesnog para!

Slavko posljednjih nekoliko mjeseci najviše vremena provodi u plesnoj dvorani na probama s partnericom i mentoricom Gabrijelom Pilić, a nerijetko im društvo prave i njegovi ljubimci, kujice Buba i Mara koje su mu uz to cimerice i prijateljice. One su osim simpatija svog vlasnika osvojile i one njegovih obožavatelja na društvenim mrežama gdje on često dijeli zajedničke fotografije.

Tako je u jednoj od posljednjih objava Slavko otkrio "pravo značenje" paso doblea i to fotografijom na kojoj su s njim zaplesale Buba i Mara.

"A gle nju kak ima pravilno držanje glave i pogleda! To je to", "One su predivne. Zapravo, svi ste predivni", "Ovo je sve", poručili su mu oduševljeni pratitelji na Instagramu.

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

Još jedna proslava Maje Šuput i Nenada Tatarinova: ''Mužiću, čini se da ćemo još jednu tortu morati rezati!''