Zna da je sretnik

Savršen par: Slavko Sobin posvetio emotivnu objavu plesnoj partnerici Gabrijeli

Ples sa zvijezdama, Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Nova TV 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama, Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Gabriela Pilić (Foto: Instagram) Gabriela Pilić (Foto: Instagram) Slavko Sobin (FOTO: Grgur Zucko/PIXSELL) +0 Slavko Sobin (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) Galerija

Slavko Sobin i Gabriela Pilić u "Plesu sa zvijezdama" oduševljavaju baš sve.

Slavko Sobin i njegova plesna partnerica Gabriela Pilić oduševljavaju žiri i publiku iz emisije u emisiju "Plesa sa zvijezdama".

Pogledaj i ovo Gabriela Pilić "Isusek dragi, Gabi!" Seksi Gabriela raspametila sve u haljini ispod koje se čini da ne nosi ništa: "Ljestvica je visoko podignuta. Ovo je nedostižno!"

U prvoj emisiji oduševili su scenom u kojoj Slavko ostavlja Gabrijelu "zavezanu" za luster, a onda je u drugoj uslijedila fenomenalna izvedba jive-a. "Samo je jedna prilika za dobar prvi dojam, a vi ste tu priliku jako dobro iskoristili", započeo je komentare u prvoj emisiji član žirija Nicolas.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ples sa zvijezdama (@plessazvijezdama) on

A iskoristili su Slavko i Gabrijela i treću priliku, prošle nedjelje kada su otplesali valcer. "Ovaj put sam ljubomoran. Bilo je divno vidjeti kako te Gabi naučila produženim koracima, da si klizao po podu. Bio je to strastven vlacer. Sve je bilo kako treba, bio mi je užitak gledati vas. Bio je to najljepši ples večeras", iskren je bio Dinko. "Ovo je definitivno najljepši ples večeras. Gabriela gušta u tvojim rukama", primijetila je Tamara.

"Ja sam ljubomorna na tebe, Gabriela. Slavko dominiraš, sjajno si to izveo. Uživala sam", priznala je Almira. "Po prvi puta sam se u ovoj sezoni naježio. Bilo je plesa, glume. Vjerujem da ti je lijepo plesati s Gabrielom. Mislim da ti imaš apsolutno sve jer imaš Gabrielu i ako je poslušaš sve će biti dobro", poručio im je Nicolas.

A Slavko je i prije tako laskavih komentara znao koliki je sretnik da je dobio baš ovakvu lijepu i talentiranu plesnu partnericu. "Ljubav, sreća, radost. Hvala ti Gabriela", poručio joj je glumac na Instagramu te objavu zaključio s nekoliko emotikona srca.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ljubav, sreca, radost. Hvala ti @gabriela.pilic

A post shared by Slavko Sobin (@slavkosobin) on

U komentarima su se zaredale brojne pohvale za nedjeljni nastup, ali i općenito na to kako se glumac snašao u ulozi plesača. Tko zna, možda Slavko nakon završetka showa razmisli o novoj karijeri.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gabriela Pilić (@gabriela.pilic) on

Ovaj plesni par definitivno jedva čekamo vidjeti iduće nedjelje u 20.15 sati samo na Novoj TV.

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena (Foto: Instagram) Lepa Brena (Foto: Instagram) Lepa Brena (Foto: Screenshot Youtube) Lepa Brena (Foto: Instagram) +2 Lepa Brena (Foto: Instagram) Celebrity Legendarna pjevačica prošetala Zagrebom u izdanju u kakvu je nismo navikli vidjeti, obožavatelji joj poručili: "Obuci se pristojno"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene