Skinuo je majicu

Naš zgodni glumac pokazao perfektno isklesano tijelo pa usput ispričao što ga muči

Slavko Sobin Slavko Sobin PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Slavko Sobin Galerija

Slavko Sobin pokušao je svojom objavom potaknuti ljude da pomognu hrvatskom turizmu.

Glumac Slavko Sobin (35), koji je jedan od junaka popularne serije "Drugo ime ljubavi", iskoristio je završetak karantene za putovanje u Istru, a odatle je otkrio što ga trenutačno muči. 

Pogledaj i ovo Slavko Sobin i Tihana Lazović Trifunović Bome su se dotjerali Slavko Sobin jednim je detaljem zasjenio zgodnu plavušu s kojom se pojavio, evo zašto su svi gledali samo njih!

Naime, Slavko je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj stoji pokraj slapova u mjestu Kotli i pokušao je ljude potaknuti da pomognu hrvatskom turizmu. 

"Tri dana u Istri gledam gradove duhova, prirodu bez šetača, ugostitelji čekaju turiste, ne znaju bi li otvorili, ne bi... Ajmo malo pomoći tako da gdje god da odeš na dan, vikend, tjedan bubneš #pokrenimoturizam i onda tko god želi negdje otići ima tu neki popis mjesta. Kao inspiraciju, ne znam. Jesam pametan? Nisam imao sliku s majicom", istaknuo je glumac uz sliku. 

Slavkov su potez mnogi njegovi pratitelji pohvalili u komentarima. "Kralju, tako treba", "Ideja je odlična, podržavam te. Ajmo nešto učiniti, za našu zemlju, za nas. Sobine, ljudina si s velikim srcem", "Hvala u ime Istre", napisali su glumcu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tri dana u Istri gledam gradove duhova, prirodu bez šetača, ugostitelji čekaju turiste, ne znaju bi li otvorili, ne bi... ajmo malo pomoć tako da di god da odeš na dan, vikend, tjedan bubneš #pokrenimoturizam i onda tko god želi negdje otić ima tu neki popis mjesta. Kao, inspiraciju, ne znam. Jesam pametan? Nisam imao sliku s majicom.

A post shared by Slavko Sobin (@slavkosobin) on

Ipak, neki su posvetili pažnju tome što Slavko ponovno pozira bez majice i pritom pokazuje isklesani torzo. "A možda da si nađeš nekog sponzora za majicu jer sam već nekoliko puta primijetila da se slikaš bez majice. Srećom pa nije hladno", "A ja da ti opet za majice bezveze pišem, jel da?", zafrkavali su glumca. 

Inače, Sobin je i ranije objavio fotografiju s Brijuna na kojoj vozi bicikl te napisao hashtag #pokrenimoturizam. 

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene