Slavko Sobin pokušao je svojom objavom potaknuti ljude da pomognu hrvatskom turizmu.

Galerija


Glumac Slavko Sobin (35), koji je jedan od junaka popularne serije "Drugo ime ljubavi", iskoristio je završetak karantene za putovanje u Istru, a odatle je otkrio što ga trenutačno muči. 

Vezani članci Slavko Sobin Poznata splitska lica dirljivim riječima čestitali dan svom gradu: "Dok te truju sile zla, znaj da čuvat ću te ja" Aktivni odmor Hrvata i stranih celebrityja - 6 Ljeto nije otkazano: Otkrivamo najnovije trendove zvjezdanih putovanja

Naime, Slavko je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj stoji pokraj slapova u mjestu Kotli i pokušao je ljude potaknuti da pomognu hrvatskom turizmu. 

"Tri dana u Istri gledam gradove duhova, prirodu bez šetača, ugostitelji čekaju turiste, ne znaju bi li otvorili, ne bi... Ajmo malo pomoći tako da gdje god da odeš na dan, vikend, tjedan bubneš #pokrenimoturizam i onda tko god želi negdje otići ima tu neki popis mjesta. Kao inspiraciju, ne znam. Jesam pametan? Nisam imao sliku s majicom", istaknuo je glumac uz sliku. 

Slavkov su potez mnogi njegovi pratitelji pohvalili u komentarima. "Kralju, tako treba", "Ideja je odlična, podržavam te. Ajmo nešto učiniti, za našu zemlju, za nas. Sobine, ljudina si s velikim srcem", "Hvala u ime Istre", napisali su glumcu. 

Ipak, neki su posvetili pažnju tome što Slavko ponovno pozira bez majice i pritom pokazuje isklesani torzo. "A možda da si nađeš nekog sponzora za majicu jer sam već nekoliko puta primijetila da se slikaš bez majice. Srećom pa nije hladno", "A ja da ti opet za majice bezveze pišem, jel da?", zafrkavali su glumca. 

Inače, Sobin je i ranije objavio fotografiju s Brijuna na kojoj vozi bicikl te napisao hashtag #pokrenimoturizam. 

Pornozvijezda Mia Khalifa skinula se gola pred zaručnikom i sve snimila, njegova je reakcija urnebesna