Slavko Sobin, Nataša Janjić i Luka Nižetić samo su neki od domaćih zvijezda rođenih u Splitu koji su se danas sjetili svoga grada.

Galerija


Splićani danas slave dan svoga grada ali vjerojatno prvi put bez velike fešte, u privatnosti svojih domova i svatko na svoj način.

Vezani članci In Magazin: Tajna sretnih brakova - 9 Domaće zvijezde otkrile tajnu njihovog skladnog braka i bi li im partner oprostio prevaru: "Čestitao bi mi" Luka Nižetić - 1 Zbog urnebesnog videa koji je objavio Nižetiću se javilo pola naše estrade, on je prošao dobro, brine ga samo jedno!

Tim su se povodom i brojna poznata lica rođena u Splitu odlučila oglasiti na društvenim mrežama i objaviti fotografije i emotivne riječi posvećene svom najdražem gradu. Među njima se i glumica Nataša Janjić koja ne krije koliko joj nedostaje rodni kraj.

"Zavičaj. Mjesto najljepših sjećanja", napisala je Nataša uz fotografiju crkve sv. Duje.

"Dok te truju sile zla, znaj da čuvat ću te ja i slični meni. Moja ljubav bit će štit, naša ljubav bit će cvit, samo kreni, rasti i cvitaj Splite moj", napisao je glumac Slavko Sobin uz fotografiju splitske rive.

Pjevač Luka Nižetić je na svom profilu na Instagramu objavio simpatičnu animaciju sebe na rivi uz pjesmu posvećenu Splitu i njegovim ljudima.

Split na današnji dan nije zaboravila ni glumica Ecija Ojdanić koja mu je čestitala njegov dan u Instagram priči. 

"Splite moj, moja lipa radosti. Sretan ti ovaj karantenski rođendan", napisala je Ecija uz fotografiju grada. 

Seve se na svoj način oglasila o navodnom kaosu u obitelji Kojić, objavila je video uz prigodnu poruku