Bogovi plesnog podija

Sobin iskoristio priliku i otkrio još jedan talent: Pogledajte najljepši ples inspiriran Grčkom!

Ples sa zvijezdama, Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Nova TV 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama, Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) +0 Ples sa zvijezdama, Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Galerija

Slavko Sobin i Gabriela Pilić u petoj emisiji showa ''Ples sa zvijezdama'' zaplesali su slow fox.

Slavko Sobin i Gabriela Pilić treći su par koji je u petoj emisiji showa ''Ples sa zvijezdama'' plesao slowfox, a njihova izvedba bila je inspirirana Grčkom.

Pogledaj i ovo Slavko Sobin i Gabriela Pilić "Pomiješao si nešto" Slavko i Gabriela u maloj dilemi, ona mu poručila: “Znaš da se sa mnom ne vrijedi raspravljati”

"Uvijek može biti bolje, ali večeras ste bili uobičajeno jako dobri. Bio si multitalent, sviraš, plešeš, glumiš, svaka čast. Jako sam zadovoljan'', zaključio je Nicolas.

"Kako lijepo sviraš, tako lijepo i plešeš", poručio je Dinko Slavku, a Tamara je bila kratka i zaključila da je ovo bio najljepši ples večeras. 

''Ovo je bila super začinjena grčka salata u kojoj sam jako uživala", našalila se Almira.

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene