Nisu se baš promijenili

Slavko Sobin čestitao kolegici Ani Gruici rođendan i pokazao kako su izgledali prije 12 godina

In Magazin: Slavko Sobin - Prva slikovnica In Magazin: Slavko Sobin - Prva slikovnica In Magazin 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 In Magazin: Slavko Sobin - Prva slikovnica Galerija

Slavko Sobin čestitao je rođendan splitskoj glumici Ani Gruici Uglešić i objavio njihovu neviđenu fotografiju.

Naš glumac Slavko Sobin na Instagramu je čestitao 38. rođendan svojoj dragoj kolegici i prijateljici Ani Gruici Uglešić te objavio njihovu dosad neviđenu fotografiju koja je nastala tek na početku njihova poznanstva.

"Pa brat bratu, jedno 12 godina je prošlo otkad smo se tu upoznali. Sretan rođendan, ljudino", napisao je Slavko uz fotografiju iz nekih prošlih dana i pokazao kako su tada izgledali.

Ana je podijelila Slavkovu čestitku na svom profilu i otkrila da je fotografija snimljena točno 2009. godine, i to na predstavi "Ribarske svađe" na Splitskom ljetu.

U međuvremenu u njihovim se životima puno toga odvilo, a Slavku se ovih dana ostvario i jedan od životnih snova - objavljena je i u prodaji se našla njegova knjiga za djecu "Šapice", koju je posvetio svojim roditeljima.

"Htio sam imati neku brutalnu sliku za prvu s knjigom, ali onda sam isplakao dušu kad sam je uzeo u ruke i, eto, ovo je stvarno prva, takva kakva jest. Još sam jednom isplakao dušu potpisujući prvu, naravno, roditeljima. Isplakat ću dušu vjerojatno i svaki put kad mi netko kaže da je dobra. Ukratko, plačipi*** sam", napisao je Slavko na Instagramu uz fotografiju na kojoj pozira s knjigom.

 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Uraz Kaygilaroglu Zanimljivosti Zvijezda ''Ambasadorove kćeri'' rastopila srca preslatkom objavom, nema toga što neće učiniti za svoju najdražu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene