Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Gdje je nestao, čime se trenutno bavi... ukoliko vas zanimaju odgovori na ova pitanja - donosimo ih!


Legendarni mađioničar David Copperfield potpisao je trogodišnji ugovor s luksuznim hotelima MGM Grand u kojima će i dalje održavati svoj poznati iluzionistički show. No, to nije sve. Kako bi mu se odalo priznanje za dugogodišnje uspješno djelovanje, po njemu će biti nazvan i jedan hotel.

Vezani članci Slika nije dostupna Njegove tajne uskoro će biti otkrivene: ''Preokrenuo mi je život naopačke'' Slika nije dostupna Pogledajte bizarnu iluziju koja zbunjuje ljude diljem svijeta

Unatoč slavi koju je stekao zahvaljujući izvođenju iluzionističkih trikova, ono po čemu je David Copperfield trenutno najpoznatiji nisu trikovi već prekrasni bahamski otoci kojih ima u vlasništvu čak 11 i od kojih je napravio luksuzni resort.

U ovaj posao 56-godišnji mađioničar je uložio 90 milijuna dolara, a da se isplatilo, pokazuju elitni posjetitelji koji se tamo dođu nauživati ljepote, poput Oprah Winfrey, Johna Travolte i ostalih zvijezda.

>> David Blaine pod naponom od milijun volti!

Noć u ovom resortu, nazvanom 'Islands of Copperfield Bay' stoji 37,500 dolara no takvo iskustvo se svakako isplati. David je u uređenje interijera i eksterijera uključio maštu i magiju tako da je stvorio kino koje se pojavljuje na plaži i isto tako nestaje, a gostima je ponudio inspirativne špijunske igre.

David Copperfield živi u Las Vegasu sa zaručnicom Chloe Gosselin s kojom ima 3-godišnju kćer Sky. Već 13 godina nastupa u hotelu MGM Grand s kojim je potpisao još jedan trogodišnji ugovor. U njegovu čast hotel Hollywood Theater bit će preimenovan i nosit će njegovo ime.

Ovaj veliki mađioničar već nekoliko godina radi na novom triku za kojeg tvrdi da će biti zaista velika stvar. Zove ga 'Jurassic Park - sized magic'.

Ukoliko ste gledali film 'Now You See Me' sa Michaelom Caineom i Morganom Freemanom, tada znajte kako je u stvaranju tih iluzija sudjelovao upravo David.

'Naši ciljevi su isti - činimo da snovi postaju stvarnost', izjavio je David o suradnji s hollywoodskim filmašima za list Las Vegas Sun.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook