uvijek posebna

Pogledajte u kakvom je izdanju odlučila sina ispratiti na vječni počinak, za to je imala poseban razlog

Sinead O\'Connor (FOTO: Twitter) Sinead O\'Connor (FOTO: Twitter) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Sinead O\'Connor (FOTO: Twitter) Galerija

Sinead O'Connor je sina ispratila na posljednji počinak, a nakon toga je na Twitteru napisala kako bi se njemu sigurno ispraćaj svidio.

Pjevačica Sinead O'Connor dirljivim se riječima oprostila od svog 17-godišnjeg sina. Nevi'im Nesta Ali Shane O'Connor preminuo je prije nekoliko dana, a 55-godišnja Sinead na posljednji ga je počinak ispratila u kričavo-ružičastoj trenirci, a na Twitteru je istaknula kasnije kako bi se njemu to jako svidjelo.

Pogledaj i ovo Sinead O'Connor - 1 strašni su ovi detalji Smrt velike glazbene zvijezde šokirala je svijet, no njezina traumatična životna priča ono je što slama srca: ''Majka me seksualno zlostavljala...''

Pokopali su ga na hinduističkom obredu u Dublinu, a na sprovodu je bilo 50 ljudi, između ostalog i njegov otac Donal Lunny. "Upravo smo se oprostili od našeg predivnog anđela Shaneyja. Imali smo ljupku hinduističku ceremoniju, Shaneu bi se to svidjelo", napisala je Sinead na društvenim mrežama. "U lijes sam mu stavila nekoliko kutija cigareta u slučaju da ih ne bude u raju. I to bi mu se svidjelo", dodala je.

Podsjetimo, tijelo sina slavne pjevačice pronašli su dva dana nakon što je prijavljen njegov nestanak. Tužnu vijest o njegovoj smrti Sinead je potvrdila na Twitteru. "Moj predivni sin, Nevi'im Nesta Ali Shane O'Connor, svjetlost mog života, odlučio je okončati svoju borbu na Zemlji te je sada s Bogom. Neka počiva u miru. Ljubavi moja toliko te volim", napisala je na Sinead.

Sinead O'Connor se 90-ih godina proslavila pjesmom "Nothing Compares 2 U", no ubrzo je njezina karijera krenula nizbrdo te su joj se i u privatnom životu nizali problemi. Godinama se borila s bipolarnim poremaćajem i depresijom, ignorirala je savjete liječnika, otkazivala turneje, a zbog svega je na kraju bila i hospitalizirana jer je nekoliko puta najavljivala kako će sama sebi oduzeti život.

Prije nekoliko godina je objavila da je postala muslimanka, a prije dvije godine objavila je kako se povlači na neko vrijeme od glazbe. Svi njezini koncerti najavljeni za prošlu godinu otkazani su, a glazbenica je objavila kako ide na rehabilitaciju. "Imala sam vrlo traumatičnih šest godina i moram se oporaviti", rekla je onda Sinead.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner +2 Ana Rucner Nekad i sad Stara fotografija Ane Rucner otkrila je zanimljivi detalj zbog kojeg ćete se zapitati je li to uistinu ona!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene