Ne mare za komentare

Sina slavnog holivudskog para zadirkuju jer nosi haljine u školu, no njih za to nije briga

Megan Fox, Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Megan Fox, Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Fox i Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Megan Fox (Foto: Profimedia) Megan Fox (Foto: Instagram) Megan Fox i Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Megan Fox (Foto: Instagram) Megan Fox i Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Megan Fox i Brian Austin Green (Foto: Profimedia) +0 Megan Fox, Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Galerija

Megan Fox otkrila je da njezin sin Noah ponekad nosi haljine u školu zbog čega ga ostala djeca zadirkuju.

Holivudska glumica Megan Fox nosi titulu jedne od "najhladnijih" zvijezda ali kada je riječ o majčinstvu ne može sakriti onu topliju i osjećajniju stranu. Tako je bilo u televizijskom showu "The Talk" u kojem je gostovala i u kojem je otkrila kako se njezin sin u nekim stvarima razlikuje od svojih vršnjaka.

Pogledaj i ovo Brian Austin Green i Noah Green Ismijavali ga zbog toga Maleni sin bivšeg slavnog para posvuda nosi haljine, a sada su procurile uznemirujuće tvrdnje i pravi razlog koji se krije iza toga?

Naime, 33-godišnja Meg otkrila je da njezina 6-godišnjeg sina Nou ponekad zadirkuju jer u školu dolazi u haljinama, iako to njemu navodno ne smeta jer obožava modu.

"On dizajnira, crta modne kombinacije i vrlo je talentiran, a tek mu je 6 godina. Obožava modu, ponekad se sam odijeva u haljine i voli ih nositi ali samo ponekad. Upisala sam ga u vrlo liberalnu školu ali čak i ovdje u Kaliforniji, ima dječaka koji ga zadirkuju i govore mu da ne bi trebao nositi haljine ili ružičastu boju", objasnila je Megan.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on

Unatoč tome, sina nastoji naučiti da prati svoj vlastiti stil i životni put.

"Sada smo u fazi kada ga učim da bude pun samopouzdanja bez obzira što mu drugi kažu", dodala je zvijezda "Transformera".

Meganin suprug, glumac Brian Austin Green javno se zauzeo za Nou i njegov stav još 2017. godine kada je ona objavila njegovu fotografiju na kojoj nosi haljinu iz Disneyjeva crtića "Frozen".

"Moj sin ima četiri godine i čuo sam da nekima smeta što nosi haljinu. Želim im reći da me baš briga što oni misle. Četiri su mu godine i ako ju želi nositi, nosit će ju", izjavio je Brian.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears, Sam Asghari (Foto: Getty Images) Britney Spears, Sam Asghari (Foto: Profimedia) Britney Spears, Sam Asghari (Foto: Getty Images) +0 Britney Spears, Sam Asghari (Foto: Getty Images) Celebrity Megazvijezdu zasjenio 12 godina mlađi dečko, njezine zadnje fotografije zabrinule sve koji su ih vidjeli

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene