Johnny Depp i Amber Heard posljednjih nekoliko mjeseci pune medije pričama iz braka, a u najnovijoj izjavi Depp tvrdi da mu je Amber odrezala prst.

Galerija


Holivudski ljepotan Johnny Depp ispričao je kako mu je tijekom jedne velike svađe bivša supruga s kojom je trenutačno na sudu, Amber Heard, odrezala prst iz kojeg mu je krv šikljala "kao iz vulkana".

Vezani članci Amber Heard - 2 Izvodila grimase u prozirnoj majici bez grudnjaka, a za svoje veselje ima dobar razlog Johnny Depp i Amber Heard Tijekom suđenja su iznijeli "prljavo rublje" svog turbulentnog braka, a presuda je zabrinula njegove odvjetnike

56-godišnji glumac je u videu koji je objavio Daily Mail rekao kako je ozlijeđenom prstu dao i nadimak "Mali Richard". Tvrdi kako je bivšu suprugu kasnije zaštitio od medija te je rekao da si je prst ozlijedio tako da ga je pričepio vratima. Tijekom te svađe na njega je bacila i staklenu bocu votke koja mu je okrznula uho, a druga boca se razbila te mu je odrezala prst.

"Prvo sam si htio spasiti prst, a onda sam se morao suočiti s činjenicom da mi je prst odrezala žena s kojom sam u braku", priča slavni glumac.

Spomenuti napad dogodio se mjesec dana nakon svadbe, u vrijeme dok je Depp snimao peti nastavak "Pirata s Kariba" u Australiji.

Rastali su se 2016. godine, a posljednjih nekoliko mjeseci pune medije pričama iz braka, od kojih su mnoge ružne.

Žena jednog od najpoželjnijih glumaca snimljena u ležernom odlasku u kupovinu