stravična svađa

Poznati ljepotan šokirao novim objavama, sada tvrdi da mu je bivša žena odrezala prst

Johnny Depp (Foto: Profimedia) Johnny Depp (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Johnny Depp (Foto: Profimedia) Johnny Depp i Amber Heard (Foto: Profimedia) Johnny Depp (Foto: AFP) Johnny Depp (Foto: Profimedia) Johnny Depp (Foto: Profimedia) +0 Johnny Depp i Amber Heard (Foto: Getty Images) Galerija

Johnny Depp i Amber Heard posljednjih nekoliko mjeseci pune medije pričama iz braka, a u najnovijoj izjavi Depp tvrdi da mu je Amber odrezala prst.

Holivudski ljepotan Johnny Depp ispričao je kako mu je tijekom jedne velike svađe bivša supruga s kojom je trenutačno na sudu, Amber Heard, odrezala prst iz kojeg mu je krv šikljala "kao iz vulkana".

Pogledaj i ovo Johnny Depp dobio milijunsku odštetu Pobjeda je njegova! Johnny Depp dobio tužbu za klevetu protiv bivše supruge Amber Heard!

56-godišnji glumac je u videu koji je objavio Daily Mail rekao kako je ozlijeđenom prstu dao i nadimak "Mali Richard". Tvrdi kako je bivšu suprugu kasnije zaštitio od medija te je rekao da si je prst ozlijedio tako da ga je pričepio vratima. Tijekom te svađe na njega je bacila i staklenu bocu votke koja mu je okrznula uho, a druga boca se razbila te mu je odrezala prst.

"Prvo sam si htio spasiti prst, a onda sam se morao suočiti s činjenicom da mi je prst odrezala žena s kojom sam u braku", priča slavni glumac.

Spomenuti napad dogodio se mjesec dana nakon svadbe, u vrijeme dok je Depp snimao peti nastavak "Pirata s Kariba" u Australiji.

Rastali su se 2016. godine, a posljednjih nekoliko mjeseci pune medije pričama iz braka, od kojih su mnoge ružne.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Hugh Jackman (Foto: Getty Images) Hugh Jackman, Deborra-Lee Furness (Foto:Profimedia) +0 Hugh Jackman i Deborra-Lee (Foto: Profimedia) Celebrity Žena jednog od najpoželjnijih glumaca snimljena u ležernom odlasku u kupovinu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene