A tek mu je 15

Sin Ane Rucner i Vlade Kalembera gestom oduševio javnost: "Tata i ja smo ponosni što te imamo takvog dobrog!"

Ana Rucner i Vlado Kalember (Foto: Instagram) Ana Rucner i Vlado Kalember (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner i Vlado Kalember (Foto: Instagram) Ana Rucner i Vlado Kalember (Foto: Instagram) +0 Ana Rucner Galerija

Ana Rucner se na Facebooku pohvalila potezom svojeg sina Dariana kojeg je dobila u braku s Vladom Kalemberom.

Naša poznata violončelistica Ana Rucner (38) ne krije koliko je ponosna na svojeg 15-godišnjeg sina Dariana.

Pogledaj i ovo Ana Rucner - 2 s godinama sve ljepša! Ana Rucner u golišavom izdanju pokazala isklesano tijelo, a pojavile su se i fotke iz vremena kad je zavela 30 godina starijeg šarmera!

Na Facebooku se pohvalila kako je odao počast našem gradu heroju, Vukovaru, povodom Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata, a njegova gesta oduševila je domaću javnost.

"Ljubi, grli i voli zemlju svoju sine moj. Tako si još malen, a tako osviješten i pažljiv. Tata i ja smo ponosni što te imamo takvog dobrog! Jer svijet ionako ostaje u rukama mladih kao što si ti", napisala je Rucner uz fotografiju na kojoj njezin sin pali svijeću.

"Tako se odgajaju naši mladi Domoljubi! Svaka čast!", "Darian je krasno odgojen dečko, predivan je, pohvale divnim roditeljima", "Bravo draga Ana ! Divan primjer mlade majke", nizali su se komentari ispod objave.

Podsjetimo, Ana je sina dobila sa 68-godišnjim glazbenikom Vladom Kalemberom s kojim je bila u braku od 2006. do 2014. godine, a nakon razvoda su ostali u sjajnim odnosima.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Roth - 2 Mario Roth - 1 Mario Roth - 1 Mario Roth +4 Mario Roth - 6 Celebrity Mario Roth shrvan zbog smrti voljene osobe, oprostio se od nje pjesmom koja je mnoge ganula do suza

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene