Roker na tatu!

Vlado Kalember pozirao sa sinom kojeg ima s Anom Rucner, obožavatelje iznenadilo koliko mu sliči!

Vlado Kalember - 1 Vlado Kalember - 1 DNEVNIK.hr 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Vlado Kalember - 1 Vlado Kalember - 2 Vlado Kalember - 3 Ana Rucner i Vlado Kalember (Foto: Instagram) +0 Ana Rucner i Vlado Kalember (Foto: Instagram) Galerija

Vlado Kalember je na Instagramu objavio fotografiju iz Splita na kojoj pozira sa sinom Darianom.

Glazbenik Vlado Kalember (68) na Instagramu je otkrio da trenutno ljetuje u Splitu u ugodnom društvu.

Pogledaj i ovo Ana Rucner - 2 s godinama sve ljepša! Ana Rucner u golišavom izdanju pokazala isklesano tijelo, a pojavile su se i fotke iz vremena kad je zavela 30 godina starijeg šarmera!

Objavio je fotografiju sa svojim 14-godišnjim sinom Darianom, kojeg je dobio u braku s violončelisticom Anom Rucner (38).

"Rock&roll sin i tata u čudesnom Splitu", napisao je Kalember u opisu fotke na kojoj su on i sin zauzeli istu pozu, a brzo su mu se javili brojni obožavatelji koji su primijetili koliko su slični.

"Isti tata, još kad bude pjevao kao tata bit će super", "Izgledate sjajno! Sin je skoro visok kao i ti!", "Vidi se sličnost", "Dečki dobri ste", "Super, dvije rock&roll generacije u romantičnom Splitu", neki su od brojnih komentara koje su tata i sin dobili ispod fotke, a skupili su i hrpu lajkova.

Vlado i Darianova majka u braku su bili od 2006. do 2014. godine, a nakon razvoda su ostali u sjajnim odnosima te su nedavno zajedno održali i koncert na kojem im se pridružio i Anin sadanji dečko, bubnjar grupe Buđenje Marko Duvnjak (27).

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum (Foto: Instagram) Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Heidi Klum (Foto: Instagram) +3 Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Celebrity Tko bi rekao da je na pragu petog desetljeća! U toplesu skakutala na plaži, na sebi je imala samo crne tangice

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Dennis Quaid i Kimberly Buffington (Foto: Profimedia) Dennis Quaid i Meg Ryan (Foto: Profimedia) Dennis Quaid (Foto: Profimedia) Dennis Quaid (Foto: Profimedia) +7 Dennis Quaid (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Šarmirao je 39 godina mlađu studenticu i u tajnosti se vjenčao s njom, zli komentari ga nimalo ne zanimaju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene