Prije točno sedam mjeseci Simona Mijoković na svijet je donijela sina Joshuu. Tim povodom svom je nasljedniku uputila emotivnu poruku koja je raznježila mnoge.

Galerija


Simona Mijoković u posljednje vrijeme ne krije sreću. Nedavno je otkrila da je ponovno trudna, a mnoge je vijest o prinovi iznenadila s obzirom na to da je prije samo sedam mjeseci na svijet donijela sina Joshuu. Upravo njemu Simona je posvetila emotivnu poruku koja je ganula mnoge. Svom nasljedniku vizažistica je čestitala sedam mjeseci života i svima otkrila koliko je zahvalna na daru koji joj 'Bog kroz njega svakodnevno daruje'.

Simona Mijoković (FOTO: Facebook) - 2
Simona Mijoković (FOTO: Facebook) - 1

Vezani članci Simona Mijoković, Paulom Trpkov i Tamara Trpkov - 1 Simoni i njezinoj sestri koju je nedavno pokazala pridružila se i majka, svi se čude koliko mladoliko izgleda Simona Mijoković - 2 Simona se nije dugo javljala, a sad se oglasila i sve iznenadila - predstavila je svoju lijepu sestru!

„Joshua, sine moj. 7 mjeseci od kada mi je Bog darovao milost da ponovno postanem majka.Nema dana da ne zahvalim Bogu što me odabrao da budem i tvoja majka.Odavno sam odlučila ne rasipati bisere koje mi Bog kroz tebe daruje. U šutnji prema svijetu, a u zahvalnosti prema Bogu sve vjerno čuvam u srcu. Svaki tvoj pokret, pogled, svaku tvoju riječ. Ne zato što si moje dijete, ti si prvenstveno Božje dijete, ali u tebi očituje se svaki dan svete mise i pričesti na koju sam išla u trudnoći i na koje i sada idem s tobom, sekom Gabi i taticom za bebicu u trbuhu", napisala je Simona na Facebooku.

Osim Johue, Simona iz prvog braka s Antom Gotovcem ima i kći Gabrijelu koja već više od godinu dana živi u Linzu s majkom Simonom, Stanislavom i malenim bratom Joshuom. Uskoro će njihova obitelj postati bogatija za još jednog člana koji je, kako smatra Simona, nagrada njoj i suprugu Stanislavu za predbračnu čistoću u kojoj su živjeli.