Sienna Miller prošetala je pariškim ulicama u društvu dečka Lucasa Zwirnera.

Galerija


Holivudska glumica Sienna Miller stigla je u Pariz, točnije na tamošnji Tjedan mode, u koji su posljednjih dana uprte sve oči svijeta, a baš je tu priliku iskoristila da sa sobom prvi put povede novog mlađahnog dečka Lucasa Zwirnera.

Vezani članci Sienna Miller (Foto: Profimedia) Još jedna glumica koja voli mlađe: 37-godišnja ljepotica pažnju plijenila u društvu novog dečka Sienna Miller (Foto: Profimedia) Lijepa glumica pretjerala s pićem: Jedva je stajala na nogama, dečko ju pridržavao poslije izlaska

37-godišnja glumica i njen 27-godišnji dečko nisu skidali zadovoljne osmijehe s lica dok su uživali u francuskoj prijestolnici. Par je u ležernom izdanju snimljen pri dolasku na pariški aerodrom te dok su izlazili iz jednog od hotela u kojima su smješteni. Zaljubljeni se Lucas od Sienne ne odvaja i prati je u stopu kamo god pošla. 

Iako nije poznato koliko su dugo u vezi, Lucas se kao Siennina pratnja pojavio na rođendanskoj proslavi njezina bivšeg zaručnika Toma Sturridgea, koji je i otac njezine 6-godišnje kćeri Marlowe. Sienna i Tom vezu su prekinuli u prijateljskim uvjetima prije tri godine.

Prošle je godine u jednom od intervjua za magazin Harper's Bazaar priznala kako joj je Tom najbolji prijatelj na svijetu, s kojim često provodi slobodno vrijeme i zajedno odgaja kćer.

Što o tom odnosu misli mladi Lucas, nije poznato, no zasad se čini da nema ništa protiv.

Mlađeg dečka u Parizu je ovih dana predstavila i Monica Belluci (54), koja je u vezi s 36-godišnjim Nicolasom Lefebvreom.

Jeleni pozlilo nakon majčina sprovoda, hitno su je morali odvesti s groblja

Miljenik žena rastaje se od 20 godina mlađe supruge? U braku nisu bili ni godinu dana

Oproštaj od majke: Karleuša je toliko shrvana da ne može govoriti, samo šuti i nijemo gleda u pod