Prvi put u javnosti!

Njoj su 54, njemu 36: Vatrena Talijanka napokon pokazala čak 18 godina mlađeg dečka, dugo ga je i skrivala!

Monica Bellucci (Foto: Profimedia) Monica Bellucci (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci i Nicolas Lefebvre (Foto: Profimedia) Monica Bellucci i Nicolas Lefebvre (Foto: Profimedia) Vincent Cassel, Monica Bellucci (Foto: Getty) Vincent Cassel, Monica Bellucci (Foto: Getty) Vincent Cassel, Monica Bellucci (Foto: Getty) Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Instagram) Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Instagram) +0 Monica Bellucci (Foto: Profimedia) Galerija

Monica Bellucci danas ima 54 godine, no još uvijek bi mogla zavesti baš svakog muškarca kojeg poželi.

Zanosna Talijanka više ne skriva da je zaljubljena.

Pogledaj i ovo Monica Bellucci i Vincent Cassel (Foto: Getty Images) Zanimljiv par! On je 31 godinu stariji od nje, ali lako se prilagodio njezinu tempu: Bez pogovora snima fotke zgodne supruge i odrađuje selfije!

Monica Bellucci danas ima 54 godine, no još uvijek bi mogla zavesti baš svakog muškarca kojeg poželi.

Zgodna glumica 2013. godine rastala se od francuskog kolege Vincenta Cassela, a otad je dobro skrivala svoj ljubavni život. No čini se kako joj je to dosadilo jer je upravo na Tjednu mode u Parizu pokazala 18 godina mlađeg dečka Nicolasa Lefebvrea, s kojim se i držala za ruke.

Radi se o bivšem modelu, umjetniku i scenografu koji je čitavo vrijeme zaljubljeno gledao svoju partnericu, a pokazao je i kako je pravi džentlemen kada joj je pri odlasku s Chanelove revije otvorio vrata automobila. Ni Monica nije skrivala sreću, iako to radi još od proljeća 2017. godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel) on

Naime, tada je prvi put javno priznala kako u njezinu životu postoji muškarac, no sve dosad nije htjela otkriti o kome se radi, pa nitko sa sigurnošću ne zna otkad je par zajedno.

Podsjetimo, Monica i bivši suprug Vincent Cassel upoznali su se 1996. godine na setu, u braku su proveli 14 godina, a zajedno imaju i dvije kćeri. Iako su slovili za jedan od najstabilnijih i najseksi holivudskih parova, par se iznenada rastao, no Monica je u intervjuima često isticala kako je u njihovu odnosu bilo burnih razmirica, kao i u svakom drugom.

Također, par je posljednjih zajedničkih godina živio na dvije adrese, no u tome nisu vidjeli nikakav problem.

"Nikada ne znaš koliko će brak trajati. Danas funkcionira, no za godinu dana... Ne znam", "Bilo bi urnebesno očekivati da će mi Vincent biti vjeran ako smo odvojeni po nekoliko mjeseci", "On je jako seksi, no on nije normalan muškarac. Ponekad ga obožavam, a ponekad ga želim ubiti", bile su samo neke od izjava prelijepe glumice tijekom njihovih zajedničkih godina.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tina kunakey (@tinakunakey) on

Nakon razvoda Vincent je pronašao utjehu u 30 godina mlađoj manekenki Tini Kunakey, s kojom trenutačno očekuje dijete, a čini se kako se i Monica povela za onom "mlađe je slađe".

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene